Evo završilo pitaj boga koje okupljanje forumaša Dalmacije.
Malo smo bili polomljeni danas možda zbog crobexića ili tko bi ga zna čega već.
Zeko nam nije posla ispričnicu pa ako ko zna di je zeko neka javi.
Hebi ga nije uspija doć ali ima prigode iako okupljanje sa njim nije isto kao bez njega….Pozdrav ekipi uz poruku da niko nije važan koliko je druženje dobrih ljudi sličnih poimanja…….
Mateja moraš nam doć i prije ljeta svakako….[kiss]
Dobro jutro[thumbsup]
Žao mi je što nisam stigao sinoć doći,naslagalo se ovih dana previše obaveza,nadam se da ste se dobro zabavili
[bye]
nikson: ” Evo završilo pitaj boga koje okupljanje forumaša Dalmacije. Malo smo bili polomljeni danas možda zbog crobexića ili tko bi ga zna čega već. Zeko nam nije posla ispričnicu pa ako ko zna di je zeko neka javi. ” Hebi ga nije uspija doć ali ima prigode iako okupljanje sa njim nije isto kao bez njega….Pozdrav ekipi uz poruku da niko nije važan koliko je druženje dobrih ljudi sličnih poimanja……. Mateja moraš nam doć i prije ljeta svakako….[kiss]
Ja sam na vaša okupljanja ljubomorna[embarass], i ako su malo polomljena ja bi voljela biti sa vama. Svojnov9 ti uvijek napišeš nešto lijepo zato bi trebao više puta navratiti[proud] a meni na žalost neće uspjeti doći prije ljeta…[sad]
Mark di si…odkad te nema nema ni kave… a o keksičima mogu samo sanjati[sad]
Uvik sam tu negdi , ali spadam u ovu skupinu umornih , kako ford kaže , sinoć jedva čeka vidit krevet…….
Dobro jutro,
Može i meni jedna kavica (s mlijekom) [smiley]
mark ne mogu naći tvoj mail, aj’ mi ponovno napiši
Niste mi još odgovorili je li primate mene iz Obrovca ??? Mislim je li to isto Dalmacija ? Povratnik sam od 98 i imam domovnicu. ( vratio sam se među prvima )
Pozdrav Dalmatincima od Rade
Niste mi još odgovorili je li primate mene iz Obrovca ??? Mislim je li to isto Dalmacija ? Povratnik sam od 98 i imam domovnicu. ( vratio sam se među prvima )
Odabrao si sasvim krivi način obraćanja na ovom forumu otkad si se pojavio. Provokatino nema šta ….neznam samo zašto te mederatori uopće puštaju da pišeš……….
Niste mi još odgovorili je li primate mene iz Obrovca ??? Mislim je li to isto Dalmacija ? Povratnik sam od 98 i imam domovnicu. ( vratio sam se među prvima ) Pozdrav Dalmatincima od Rade
…a sigurno da bi te primili…još ako si Hamlet iz Mrduše Donje….[proud]
kako vidim dečki su otvoreni za sve pa i za tvoje provokacije…budi malo više Hamlet…[smiley]
Dobar dan ljudi….evo sinoč smo imali i 13.okupljanje….. i nikad nas nije bilo manje…samo 5….valjda su se forumaši prepali broja 13 pa nisu došli…ne treba im u ovakva teška vremena još se igrat sa brojem 13….
sljedeće okupljanje je sljedeći petak…najvjerojatnije u kašteleta…..sinoć je pao dogovor da bi ( dok ne nađemo nešto još bolje) mogli jedan petak u kašteleta pa sljedeći u calypsa i tako ukrug….
Dobar dan ljudi….evo sinoč smo imali i 13.okupljanje….. i nikad nas nije bilo manje…samo 5….valjda su se forumaši prepali broja 13 pa nisu došli…ne treba im u ovakva teška vremena još se igrat sa brojem 13…. sljedeće okupljanje je sljedeći petak…najvjerojatnije u kašteleta…..sinoć je pao dogovor da bi ( dok ne nađemo nešto još bolje) mogli jedan petak u kašteleta pa sljedeći u calypsa i tako ukrug….
A možda ste premalo na ovom topiću da bi došao ko novi ili nova[wink]
mozda da ipak probas kod janeza? [lol]