Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mozda da ipak probas kod janeza? [lol] http://www.finance.si/

A zašto da ne[wink]
Evo na sljedečem linku su dobrodošli svi[thumbsup]
http://www.skladi.com/forum.php?pg=beri&fid=4&tema=698&vz=1200#neprebrano

[emo_cool]

Dobar dan ljudi….evo sinoč smo imali i 13.okupljanje….. i nikad nas nije bilo manje…samo 5….valjda su se forumaši prepali broja 13 pa nisu došli…ne treba im u ovakva teška vremena još se igrat sa brojem 13…. sljedeće okupljanje je sljedeći petak…najvjerojatnije u kašteleta…..sinoć je pao dogovor da bi ( dok ne nađemo nešto još bolje) mogli jedan petak u kašteleta pa sljedeći u calypsa i tako ukrug….

e momci( mogla bi i koja forumašica) onda drugi petak da ste svi na broju.Ford,niskon,dr. i svojnov virovatno nikad ne propuste ozbilne sastanke, mark,i dalmatino.. dicu nek čuva…??…zeko -nema isprike (koji posao[angry] ??),brentosu želimo mirno more,njetto dolazi….mogao bi mravak uletit …..[thumbsup] i …koji koga neznam[lol]
jeb…samo da ja ne zaj…onda!!!

Hamlet: ” Niste mi još odgovorili je li primate mene iz Obrovca ??? Mislim je li to isto Dalmacija ? Povratnik sam od 98 i imam domovnicu. ( vratio sam se među prvima ) Pozdrav Dalmatincima od Rade ” Odabrao si sasvim krivi način obraćanja na ovom forumu otkad si se pojavio. Provokatino nema šta ….neznam samo zašto te mederatori uopće puštaju da pišeš……….

Mark pa ti si bar ozbiljan,neznam zašto uopće reagiraš na ovakve padobrance
[undecid][undecid]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ford:

Dobar dan ljudi….evo sinoč smo imali i 13.okupljanje….. i nikad nas nije bilo manje…samo 5….valjda su se forumaši prepali broja 13 pa nisu došli…ne treba im u ovakva teška vremena još se igrat sa brojem 13…. sljedeće okupljanje je sljedeći petak…najvjerojatnije u kašteleta…..sinoć je pao dogovor da bi ( dok ne nađemo nešto još bolje) mogli jedan petak u kašteleta pa sljedeći u calypsa i tako ukrug….

A možda ste premalo na ovom topiću da bi došao ko novi ili nova[wink]

Bravo ljepotice čisti si primjer koji dokazuje da ljepota i seksipil nemoraju biti obrnuto proporcionalni inteligenciji.Svaka čast primjedba je na mjestu.[wink]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

…a sigurno da bi te primili…još ako si Hamlet iz Mrduše Donje….[proud]
kako vidim dečki su otvoreni za sve pa i za tvoje provokacije…budi malo više Hamlet…[smiley]

Pozdrav Bakici i dobro nam navratila na temu[bye].

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Nemoj da me provociraš. Samo sam lijepo pitao da li mogu da dođem ![bye]

GOTOVINA ILI KEŠ PITANE JE SAD ?

Evo da opet malo osvježimo temu, da če vas sljedeći put biti možda više i možda koja nova forumašica. Ako ima koga samo naprijed[cool]

p.s.:Svojnov9 tako znaš složiti rijeći, da ja ostanem bez…[embarass]

[emo_cool]

Uh kako sam mogla zaboraviti na nogomet[rolleyes]

[emo_cool]

koji nogomet ??? dal ga ima još u Splitu[lol] [lol] sorry

Zar nije bio Dinamo-Rijeka[embarass] a za koje od ovih navijaju Spličani meni nije jasno[rolleyes]

[emo_cool]

za nikog !! Zg. jih pobjedio i u balotama [lol] sad jim preostane samo još picigin-tamo su svjetski prvaci[thumbsup]

Zar nije bio Dinamo-Rijeka[embarass] a za koje od ovih navijaju Spličani meni nije jasno[rolleyes]

…još je uvijek Mateja…,evo Riječani postigli gol…[proud]

New Report

Close