Pa nisam ja opasna[embarass] vjeruj mi, a možeš i pitat ostale ako meni ne vjeruješ[thumbsup]
Kako nisi voliš gledat i sudjelovat….i ko zna šta još…ma daj…
Sve je stvar psihe.....
Mogu li ja Mateja ići ručat….[proud]
Naravno da možeš[lol] [lol] [lol] ne trebaš to mene pitat, ja samo volim pričat sa tobom ups, ne smijem ti laskati[proud]
[emo_cool]
mateja: ” Pa nisam ja opasna[embarass] vjeruj mi, a možeš i pitat ostale ako meni ne vjeruješ[thumbsup] ” Kako nisi voliš gledat i sudjelovat….i ko zna šta još…ma daj…
Ja znam ko zna[embarass]
[emo_cool]
njetto: ” Mogu li ja Mateja ići ručat….[proud] ” Naravno da možeš[lol] [lol] [lol] ne trebaš to mene pitat, ja samo volim pričat sa tobom ups, ne smijem ti laskati[proud]
A koga ću pitat,…kad na forumu si jedina….i drago mi je da si obzirna prema meni…..iskreno hvala.
Sad idem ručat i popit limunadu….[cool]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” mateja: ” Pa nisam ja opasna[embarass] vjeruj mi, a možeš i pitat ostale ako meni ne vjeruješ[thumbsup] ” Kako nisi voliš gledat i sudjelovat….i ko zna šta još…ma daj… ” Ja znam ko zna[embarass]
Otkrij mi tajnu….slušam..[shocked]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” mateja: ” Pa nisam ja opasna[embarass] vjeruj mi, a možeš i pitat ostale ako meni ne vjeruješ[thumbsup] ” Kako nisi voliš gledat i sudjelovat….i ko zna šta još…ma daj… ” Ja znam ko zna[embarass] ” Otkrij mi tajnu….slušam..[shocked]
Pa ti si več na ručku a za to treba vremena[embarass]
[emo_cool]
Njetto budi mi dobar[proud], čujemo se još koji put da dobiješ koju zvijezdicu[wink]
Ovo sa zvjezdicom…dooobrraaa..kako si me samo nasmijala, hvala ti….[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]