Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Mogu li ja Mateja ići ručat….[proud]

Sve je stvar psihe.....

Pa nisam ja opasna[embarass] vjeruj mi, a možeš i pitat ostale ako meni ne vjeruješ[thumbsup]

Kako nisi voliš gledat i sudjelovat….i ko zna šta još…ma daj…

Sve je stvar psihe.....

Mogu li ja Mateja ići ručat….[proud]

Naravno da možeš[lol] [lol] [lol] ne trebaš to mene pitat, ja samo volim pričat sa tobom ups, ne smijem ti laskati[proud]

[emo_cool]

mateja: ” Pa nisam ja opasna[embarass] vjeruj mi, a možeš i pitat ostale ako meni ne vjeruješ[thumbsup] ” Kako nisi voliš gledat i sudjelovat….i ko zna šta još…ma daj…

Ja znam ko zna[embarass]

[emo_cool]

njetto: ” Mogu li ja Mateja ići ručat….[proud] ” Naravno da možeš[lol] [lol] [lol] ne trebaš to mene pitat, ja samo volim pričat sa tobom ups, ne smijem ti laskati[proud]

A koga ću pitat,…kad na forumu si jedina….i drago mi je da si obzirna prema meni…..iskreno hvala.
Sad idem ručat i popit limunadu….[cool]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” mateja: ” Pa nisam ja opasna[embarass] vjeruj mi, a možeš i pitat ostale ako meni ne vjeruješ[thumbsup] ” Kako nisi voliš gledat i sudjelovat….i ko zna šta još…ma daj… ” Ja znam ko zna[embarass]

Otkrij mi tajnu….slušam..[shocked]

Sve je stvar psihe.....

Njetto budi mi dobar[proud], čujemo se još koji put da dobiješ koju zvijezdicu[wink]

[emo_cool]

mateja: ” njetto: ” mateja: ” Pa nisam ja opasna[embarass] vjeruj mi, a možeš i pitat ostale ako meni ne vjeruješ[thumbsup] ” Kako nisi voliš gledat i sudjelovat….i ko zna šta još…ma daj… ” Ja znam ko zna[embarass] ” Otkrij mi tajnu….slušam..[shocked]

Pa ti si več na ručku a za to treba vremena[embarass]

[emo_cool]

zalipia se[lol] [lol]

Pa tajne su zanimljive[smiley]

[emo_cool]

Njetto budi mi dobar[proud], čujemo se još koji put da dobiješ koju zvijezdicu[wink]

Ovo sa zvjezdicom…dooobrraaa..kako si me samo nasmijala, hvala ti….[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Evo završilo pitaj boga koje okupljanje forumaša Dalmacije.
Malo smo bili polomljeni danas možda zbog crobexića ili tko bi ga zna čega već.
Zeko nam nije posla ispričnicu pa ako ko zna di je zeko neka javi.

New Report

Close