njetto: ” Ja nijednu upoznao, a baš me zanima …….[angry] ” A što te zanima[huh]…tako kad nas ne znaš možeš zamišljat sve najbolje o nama[wink]
Zanima me koji su to likovi……, pa vole li isto što i ja,…[angry]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” Ja nijednu upoznao, a baš me zanima …….[angry] ” A što te zanima[huh]…tako kad nas ne znaš možeš zamišljat sve najbolje o nama[wink] ” Zanima me koji su to likovi……, pa vole li isto što i ja,…[angry]
Pa reci što ti voliš i vidjet čemo…
[emo_cool]
@Njetto Možda i bolje da je ne znaš…ne bi bila za tebe, previše je opasna[undecid]
Pa šta ja bi onda samo gleda….[cool]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” @Njetto Možda i bolje da je ne znaš…ne bi bila za tebe, previše je opasna[undecid] ” Pa šta ja bi onda samo gleda….[cool]
Ako ti je to gušt onda možeš i samo gledat[smiley]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” Ja nijednu upoznao, a baš me zanima …….[angry] ” A što te zanima[huh]…tako kad nas ne znaš možeš zamišljat sve najbolje o nama[wink] ” Zanima me koji su to likovi……, pa vole li isto što i ja,…[angry] ” Pa reci što ti voliš i vidjet čemo…
Ne bi ovde javno, jer me sram,……shvatit ćeš me..[wink]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” mateja: ” @Njetto Možda i bolje da je ne znaš…ne bi bila za tebe, previše je opasna[undecid] ” Pa šta ja bi onda samo gleda….[cool] ” Ako ti je to gušt onda možeš i samo gledat[smiley]
Ali tebi nije gušt gledat…?!?
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” mateja: ” @Njetto Možda i bolje da je ne znaš…ne bi bila za tebe, previše je opasna[undecid] ” Pa šta ja bi onda samo gleda….[cool] ” Ako ti je to gušt onda možeš i samo gledat[smiley] ” Ali tebi nije gušt gledat…?!?
Ma je ali volim i sudjelovat[embarass] samo nemoj nikome reči[rolleyes]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” @Njetto Možda i bolje da je ne znaš…ne bi bila za tebe, previše je opasna[undecid] ” Pa šta ja bi onda samo gleda….[cool] ” Ako ti je to gušt onda možeš i samo gledat[smiley] ” Ali tebi nije gušt gledat…?!? ” Ma je ali volim i sudjelovat[embarass] samo nemoj nikome reči[rolleyes]
Joj šta si ti svestrana…..a i opasna si….nemoj me plašit…[angry]
Sve je stvar psihe.....