Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

morska biča[thumbsup] – neznam ni ja

@Njetto
Možda i bolje da je ne znaš…ne bi bila za tebe, previše je opasna[undecid]

[emo_cool]

njetto: ” Ja nijednu upoznao, a baš me zanima …….[angry] ” A što te zanima[huh]…tako kad nas ne znaš možeš zamišljat sve najbolje o nama[wink]

Zanima me koji su to likovi……, pa vole li isto što i ja,…[angry]

Sve je stvar psihe.....

morska biča[thumbsup] – neznam ni ja

Kako ne, kad ste si tako dobri[rolleyes]

[emo_cool]

mateja: ” njetto: ” Ja nijednu upoznao, a baš me zanima …….[angry] ” A što te zanima[huh]…tako kad nas ne znaš možeš zamišljat sve najbolje o nama[wink] ” Zanima me koji su to likovi……, pa vole li isto što i ja,…[angry]

Pa reci što ti voliš i vidjet čemo…

[emo_cool]

@Njetto Možda i bolje da je ne znaš…ne bi bila za tebe, previše je opasna[undecid]

Pa šta ja bi onda samo gleda….[cool]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” @Njetto Možda i bolje da je ne znaš…ne bi bila za tebe, previše je opasna[undecid] ” Pa šta ja bi onda samo gleda….[cool]

Ako ti je to gušt onda možeš i samo gledat[smiley]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” njetto: ” Ja nijednu upoznao, a baš me zanima …….[angry] ” A što te zanima[huh]…tako kad nas ne znaš možeš zamišljat sve najbolje o nama[wink] ” Zanima me koji su to likovi……, pa vole li isto što i ja,…[angry] ” Pa reci što ti voliš i vidjet čemo…

Ne bi ovde javno, jer me sram,……shvatit ćeš me..[wink]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” mateja: ” @Njetto Možda i bolje da je ne znaš…ne bi bila za tebe, previše je opasna[undecid] ” Pa šta ja bi onda samo gleda….[cool] ” Ako ti je to gušt onda možeš i samo gledat[smiley]

Ali tebi nije gušt gledat…?!?

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” mateja: ” @Njetto Možda i bolje da je ne znaš…ne bi bila za tebe, previše je opasna[undecid] ” Pa šta ja bi onda samo gleda….[cool] ” Ako ti je to gušt onda možeš i samo gledat[smiley] ” Ali tebi nije gušt gledat…?!?

Ma je ali volim i sudjelovat[embarass] samo nemoj nikome reči[rolleyes]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” @Njetto Možda i bolje da je ne znaš…ne bi bila za tebe, previše je opasna[undecid] ” Pa šta ja bi onda samo gleda….[cool] ” Ako ti je to gušt onda možeš i samo gledat[smiley] ” Ali tebi nije gušt gledat…?!? ” Ma je ali volim i sudjelovat[embarass] samo nemoj nikome reči[rolleyes]

Joj šta si ti svestrana…..a i opasna si….nemoj me plašit…[angry]

Sve je stvar psihe.....

Pa nisam ja opasna[embarass] vjeruj mi, a možeš i pitat ostale ako meni ne vjeruješ[thumbsup]

[emo_cool]

New Report

Close