njetto: ” octopus: ” mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol] ” Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen… ” eee..i ja ostavio obitelj i došao na okupljanje
Nema šta, požrtvovan si…..
Sve je stvar psihe.....
” Izgleda da se Octopus pali samo na forumašice kojih se sječa a ostali[huh] ” to sigurno….al upoznao tek tri[lol]
A što bi tek bilo da bi upoznao još koju[lol]
[emo_cool]
njetto: ” octopus: ” mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol] ” Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen… ” Izgleda da se Octopus pali samo na forumašice kojih se sječa a ostali[huh]
Ma volin ja i gledat….[cool]
Sve je stvar psihe.....
Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen… ” eee..i ja ostavio obitelj i došao na okupljanje ” Nema šta, požrtvovan si…..
Ne znam da li se njegova žena slaže sa time[rolleyes]
[emo_cool]
mateja: ” njetto: ” octopus: ” mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol] ” Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen… ” Izgleda da se Octopus pali samo na forumašice kojih se sječa a ostali[huh] ” to sigurno….al upoznao tek tri[lol]
Ja nijednu upoznao, a baš me zanima …….[angry]
Sve je stvar psihe.....
Ma volin ja i gledat….[cool]
Ma volim i ja[wink] zato sam i došla tako daleko[embarass]
[emo_cool]
octopus: ” ” Izgleda da se Octopus pali samo na forumašice kojih se sječa a ostali[huh] ” to sigurno….al upoznao tek tri[lol] ” A što bi tek bilo da bi upoznao još koju[lol]
ima nade[cool]
njetto: ” Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen… ” eee..i ja ostavio obitelj i došao na okupljanje ” Nema šta, požrtvovan si….. ” Ne znam da li se njegova žena slaže sa time[rolleyes]
To pitanje mi je bilo za idući post, da malo nabijem broj…[lol]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” Ma volin ja i gledat….[cool] ” Ma volim i ja[wink] zato sam i došla tako daleko[embarass]
Jebate šta se slažemo,….to je strašno…[cool]…dobro si ono rekla
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” octopus: ” ” Izgleda da se Octopus pali samo na forumašice kojih se sječa a ostali[huh] ” to sigurno….al upoznao tek tri[lol] ” A što bi tek bilo da bi upoznao još koju[lol] ” ima nade[cool]
Baracuda bi bila baš za tebe, nekako mi se čini da ste si slični[proud]
[emo_cool]
Ja nijednu upoznao, a baš me zanima …….[angry]
A što te zanima[huh]…tako kad nas ne znaš možeš zamišljat sve najbolje o nama[wink]
[emo_cool]
octopus: ” mateja: ” octopus: ” ” Izgleda da se Octopus pali samo na forumašice kojih se sječa a ostali[huh] ” to sigurno….al upoznao tek tri[lol] ” A što bi tek bilo da bi upoznao još koju[lol] ” ima nade[cool] ” Baracuda bi bila baš za tebe, nekako mi se čini da ste si slični[proud]
Ne poznam dotičnu, pa se ne bih izjašnjavao
Sve je stvar psihe.....