Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink]
Ma viruj ja sam ti osoba od povjerenja…[proud]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” Ma viruj ja sam ti osoba od povjerenja…[proud]
Za to bi ja trebala pitat Zeku ili Forda[smiley] Znaš kod nas kažu da se dobra roba sama hvali, valjda bi ti onda tribala virovat[cool]
[emo_cool]
Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink]
evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !!
sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol]
mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol]
Ej Octopuse,….eto još jedan čovik od povjerenja
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol]
Zekooooo gdje si nešto te tribam pitat[rolleyes]
[emo_cool]
Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen…
Sve je stvar psihe.....
Volim racionalna ženska razmišljanja….[cool]
Njetto pa ne mogu virovat da se mi tako dobro slažemo….sutra ču bit blizu onog obečanog Forda[smiley] samo mi nemoj sad pobjeći jer onda neče bit ništa[sad]
[emo_cool]
octopus: ” mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol] ” Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen…
eee..i ja ostavio obitelj i došao na okupljanje
octopus: ” mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol] ” Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen…
Izgleda da se Octopus pali samo na forumašice kojih se sječa a ostali[huh]
[emo_cool]
njetto: ” Volim racionalna ženska razmišljanja….[cool] ” Njetto pa ne mogu virovat da se mi tako dobro slažemo….sutra ču bit blizu onog obečanog Forda[smiley] samo mi nemoj sad pobjeći jer onda neče bit ništa[sad]
Ne mogu ni ja….to je nevjerojatno
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” octopus: ” mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol] ” Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen… ” Izgleda da se Octopus pali samo na forumašice kojih se sječa a ostali[huh]
to sigurno….al upoznao tek tri[lol]