Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink]

Ma viruj ja sam ti osoba od povjerenja…[proud]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” Ma viruj ja sam ti osoba od povjerenja…[proud]

Za to bi ja trebala pitat Zeku ili Forda[smiley] Znaš kod nas kažu da se dobra roba sama hvali, valjda bi ti onda tribala virovat[cool]

[emo_cool]

Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink]

evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !!
sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol]

Volim racionalna ženska razmišljanja….[cool]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol]

Ej Octopuse,….eto još jedan čovik od povjerenja

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol]

Zekooooo gdje si nešto te tribam pitat[rolleyes]

[emo_cool]

Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen…

Sve je stvar psihe.....

Volim racionalna ženska razmišljanja….[cool]

Njetto pa ne mogu virovat da se mi tako dobro slažemo….sutra ču bit blizu onog obečanog Forda[smiley] samo mi nemoj sad pobjeći jer onda neče bit ništa[sad]

[emo_cool]

octopus: ” mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol] ” Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen…

eee..i ja ostavio obitelj i došao na okupljanje

octopus: ” mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol] ” Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen…

Izgleda da se Octopus pali samo na forumašice kojih se sječa a ostali[huh]

[emo_cool]

njetto: ” Volim racionalna ženska razmišljanja….[cool] ” Njetto pa ne mogu virovat da se mi tako dobro slažemo….sutra ču bit blizu onog obečanog Forda[smiley] samo mi nemoj sad pobjeći jer onda neče bit ništa[sad]

Ne mogu ni ja….to je nevjerojatno

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” octopus: ” mateja: ” Pa bi kad bi bili ovdje…tako mogu virovat tebi ili ne…[wink] ” evo Mateja pitaj mene …!! tako je …pije samo limonadu !! sad šta to znači…..pitaj Zeku i ostale …ja se ga sičam samo po tome[lol] [lol] ” Jebiga kad ti je gorila šuma oko kuće, pa si bija zamišljen… ” Izgleda da se Octopus pali samo na forumašice kojih se sječa a ostali[huh]

to sigurno….al upoznao tek tri[lol]

New Report

Close