Ford: ” mateja: ” A što bi trebala učinit za to[lol] … ” Dopisuj se cijelo večer sa njettom a nemoj ga nijednom naljutiti ” Pa zar sam ga ikad dosad naljutila, koliko je meni znano nikad[smiley]
Drago mi je da si na mojoj strani,možda mi nekad zatreba…..[angry]
Sve je stvar psihe.....
Ford,
onda je imao teško djetinjstvo….
Pa to san već pisao, kako sam padao iz koljevke…..[yawn]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” Ford: ” mateja: ” A što bi trebala učinit za to[lol] … ” Dopisuj se cijelo večer sa njettom a nemoj ga nijednom naljutiti ” Pa zar sam ga ikad dosad naljutila, koliko je meni znano nikad[smiley] ” Drago mi je da si na mojoj strani,možda mi nekad zatreba…..[angry]
Pa vidjet češ da na kraju i nisam tako loša[huh] a i ovaj Ford mondeo ne bi bio loš[lol]
[emo_cool]
Ford,
pozdrav mateji…..a mi se njetto vidimo večeras, limunada ti se već hladi….
Uživajte uz Laško, pardon Union[rolleyes]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” Ford: ” mateja: ” A što bi trebala učinit za to[lol] … ” Dopisuj se cijelo večer sa njettom a nemoj ga nijednom naljutiti ” Pa zar sam ga ikad dosad naljutila, koliko je meni znano nikad[smiley] ” Drago mi je da si na mojoj strani,možda mi nekad zatreba…..[angry] ” Pa vidjet češ da na kraju i nisam tako loša[huh] a i ovaj Ford mondeo ne bi bio loš[lol]
Nisu mi Fordovi baš nešto….nećeš se ljutit
Sve je stvar psihe.....
Ford: ” pozdrav mateji…..a mi se njetto vidimo večeras, limunada ti se već hladi…. ” Uživajte uz Laško, pardon Union[rolleyes]
Nećeš virovat, pijem samo limunadu bez šećera…..[rolleyes]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” Ford: ” pozdrav mateji…..a mi se njetto vidimo večeras, limunada ti se već hladi…. ” Uživajte uz Laško, pardon Union[rolleyes] ” Nećeš virovat, pijem samo limunadu bez šećera…..[rolleyes]
Ovo ti ne virujem[smiley]
[emo_cool]
Nisu mi Fordovi baš nešto….nećeš se ljutit
Pa neki Fordi i nisu tako loši[proud] a ovaj mondeo bi bio nagrada koju bi zamjenila za dionice[lol] [lol]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” Ford: ” pozdrav mateji…..a mi se njetto vidimo večeras, limunada ti se već hladi…. ” Uživajte uz Laško, pardon Union[rolleyes] ” Nećeš virovat, pijem samo limunadu bez šećera…..[rolleyes] ” Ovo ti ne virujem[smiley]
A šta ja da sad napravim, pitaj Forda ili Zeku eto….[wink]
Sve je stvar psihe.....