EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Zeko pa moglo bi bit i bolje…več mi je ovo stanje na burzi malo dosadilo, tako da nemam više ni volje za razgovor[sad]

[emo_cool]

Di si Zeče lave stari,…..imali šta nova..?!?[proud]

Sve je stvar psihe.....

Zeko pa moglo bi bit i bolje…več mi je ovo stanje na burzi malo dosadilo, tako da nemam više ni volje za razgovor[sad]

Pa popričaj malo sa Hegelom, ja to uvik radin kad mi je dosadno…..[proud]

Sve je stvar psihe.....

Zar nema lipši stvari od burze,iznenađuješ me pomalo[shocked][shocked]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Di si Zeče lave stari,…..imali šta nova..?!?[proud]

A di si ti,mislio sam na Bilice otić tražit te [lol] [lol]

Kad ja nešto napišen tu i tamo na kojoj temi na forumu, čisto da nabijen šta broja postova, moderator je uvik na zahodu po po ure……hebiga….[lol] [lol] [lol] …..strašno

Sve je stvar psihe.....

njetto: ”
Di si Zeče lave stari,…..imali šta nova..?!?[proud] ” A di si ti,mislio sam na Bilice otić tražit te [lol] [lol]

Ma daj zar je dotle došlo,….bija san u depresiji,…cipa san po Prozacu….da dođen sebi i tražija ljude za konzorcij…..[lol] [lol] [lol]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” Zeko pa moglo bi bit i bolje…več mi je ovo stanje na burzi malo dosadilo, tako da nemam više ni volje za razgovor[sad] ” Zar nema lipši stvari od burze,iznenađuješ me pomalo[shocked][shocked]

Ima, ima ali trenutno su predaleko[sad] Meni je situacija na burzi postala toliko nezanimljiva da ju više i ne gledam, i upravo zbog toga nemam više ni volje za odlazak ka računalu i ovdje na forum[huh]

[emo_cool]

mateja: ” Zeko pa moglo bi bit i bolje…več mi je ovo stanje na burzi malo dosadilo, tako da nemam više ni volje za razgovor[sad] ” Pa popričaj malo sa Hegelom, ja to uvik radin kad mi je dosadno…..[proud]

Ja ipak više volim pričati sa živim ljudima[proud]

[emo_cool]

zeko: ” njetto: ”
Di si Zeče lave stari,…..imali šta nova..?!?[proud] ” A di si ti,mislio sam na Bilice otić tražit te [lol] [lol] ” Ma daj zar je dotle došlo,….bija san u depresiji,…cipa san po Prozacu….da dođen sebi i tražija ljude za konzorcij…..[lol] [lol] [lol]

[thumbsup][thumbsup][lol] [lol] [lol]

Jesmo li onda u Petak svi za Hrvatsku u Calypsa…….[proud]……, a i dogovorit ćemo se sa slovencima kako stvari stoje idući misec,pa bi moglo bit razloga za slavlje….( za Mateju)…[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” mateja: ” Zeko pa moglo bi bit i bolje…več mi je ovo stanje na burzi malo dosadilo, tako da nemam više ni volje za razgovor[sad] ” Pa popričaj malo sa Hegelom, ja to uvik radin kad mi je dosadno…..[proud] ” Ja ipak više volim pričati sa živim ljudima[proud]

Molim te nemoj mi filozofirat……dovoljan sam sam sebi sa filozofijom………[wink]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close