Zeko pa moglo bi bit i bolje…več mi je ovo stanje na burzi malo dosadilo, tako da nemam više ni volje za razgovor[sad]
[emo_cool]
Zeko pa moglo bi bit i bolje…več mi je ovo stanje na burzi malo dosadilo, tako da nemam više ni volje za razgovor[sad]
Pa popričaj malo sa Hegelom, ja to uvik radin kad mi je dosadno…..[proud]
Sve je stvar psihe.....
Zar nema lipši stvari od burze,iznenađuješ me pomalo[shocked][shocked]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Kad ja nešto napišen tu i tamo na kojoj temi na forumu, čisto da nabijen šta broja postova, moderator je uvik na zahodu po po ure……hebiga….[lol] [lol] [lol] …..strašno
Sve je stvar psihe.....
zeko,
mateja: ” Zeko pa moglo bi bit i bolje…več mi je ovo stanje na burzi malo dosadilo, tako da nemam više ni volje za razgovor[sad] ” Zar nema lipši stvari od burze,iznenađuješ me pomalo[shocked][shocked]
Ima, ima ali trenutno su predaleko[sad] Meni je situacija na burzi postala toliko nezanimljiva da ju više i ne gledam, i upravo zbog toga nemam više ni volje za odlazak ka računalu i ovdje na forum[huh]
[emo_cool]
mateja: ” Zeko pa moglo bi bit i bolje…več mi je ovo stanje na burzi malo dosadilo, tako da nemam više ni volje za razgovor[sad] ” Pa popričaj malo sa Hegelom, ja to uvik radin kad mi je dosadno…..[proud]
Ja ipak više volim pričati sa živim ljudima[proud]
[emo_cool]
zeko: ” njetto: ”
zeko,
[thumbsup][thumbsup][lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Jesmo li onda u Petak svi za Hrvatsku u Calypsa…….[proud]……, a i dogovorit ćemo se sa slovencima kako stvari stoje idući misec,pa bi moglo bit razloga za slavlje….( za Mateju)…[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” mateja: ” Zeko pa moglo bi bit i bolje…več mi je ovo stanje na burzi malo dosadilo, tako da nemam više ni volje za razgovor[sad] ” Pa popričaj malo sa Hegelom, ja to uvik radin kad mi je dosadno…..[proud] ” Ja ipak više volim pričati sa živim ljudima[proud]
Molim te nemoj mi filozofirat……dovoljan sam sam sebi sa filozofijom………[wink]
Sve je stvar psihe.....