EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Jesmo li onda u Petak svi za Hrvatsku u Calypsa…….[proud]……, a i dogovorit ćemo se sa slovencima kako stvari stoje idući misec,pa bi moglo bit razloga za slavlje….( za Mateju)…[thumbsup]

Mi smo se sa njima davno dogovorili(Mateja i Octopus)a za ostale i nije nas briga[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Poštujem,…..ali ovo je službeno, reka je DrIvo,…a on je naš premiership……[proud][proud][proud]

Sve je stvar psihe.....

Šta tribamo napravit da te raspoložimo[pray][pray]

Pa sad kad ste tu ja sam več dobre volje…znaš ne trebam baš puno za sreču[smiley]

[emo_cool]

zeko: ” Šta tribamo napravit da te raspoložimo[pray][pray] ” Pa sad kad ste tu ja sam več dobre volje…znaš ne trebam baš puno za sreču[smiley]

Nije dobro biti skroman…..[smiley]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” zeko: ” Šta tribamo napravit da te raspoložimo[pray][pray] ” Pa sad kad ste tu ja sam več dobre volje…znaš ne trebam baš puno za sreču[smiley] ” Nije dobro biti skroman…..[smiley]

A zašto ne? Meni upravo male stvari učine dan lijepšim[smiley] i ako se to dogodi svaki dan ni ne trebam više[proud]

[emo_cool]

njetto: ” mateja: ” zeko: ” Šta tribamo napravit da te raspoložimo[pray][pray] ” Pa sad kad ste tu ja sam več dobre volje…znaš ne trebam baš puno za sreču[smiley] ” Nije dobro biti skroman…..[smiley] ” A zašto ne? Meni upravo male stvari učine dan lijepšim[smiley] i ako se to dogodi svaki dan ni ne trebam više[proud]

Je, ali 22 radna dana po mala stvar na kraju miseca velika stvar, ne bi ni meni trebalo više…puno tražiš…[angry]

Sve je stvar psihe.....

Zar sad kažeš da više nisam skromna[lol]

[emo_cool]

Zar sad kažeš da više nisam skromna[lol]

Pa normalno da nisi kad san analizirao tekst…..[angry] [angry]

Sve je stvar psihe.....

Pa ti stvarno nikad nisi zadovoljan sa onim što kažem[rolleyes]

[emo_cool]

Pa ti stvarno nikad nisi zadovoljan sa onim što kažem[rolleyes]

On ti je Mateja momak probirljiv[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

mateja: ” Pa ti stvarno nikad nisi zadovoljan sa onim što kažem[rolleyes] ” On ti je Mateja momak probirljiv[lol] [lol] [lol]

Ti se Zeko ne mišaj, jer ti neću više dizat kušin kad padne na pod..[shocked]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” Pa ti stvarno nikad nisi zadovoljan sa onim što kažem[rolleyes] ” On ti je Mateja momak probirljiv[lol] [lol] [lol]

Pa zaista ga je teško zadovoljit[smiley]

[emo_cool]

New Report

Close