EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

ej forde kako si?[smiley]

Pij ti koktu[undecid]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

[lol] [lol] [lol]
pa di si zeko….
ovo gore nije zbog kokte…nego temi dajem umjetno disanje…..

[lol] [lol] [lol] pa di si zeko…. ovo gore nije zbog kokte…nego temi dajem umjetno disanje…..

Ne trudi se puno,oživit će i sama, mislim poslje jučerašnjeg dana da će te imat korekciju par dana dok dođete sebi[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

kako ko….nismo svi isti …

živost na forumu očekuje se oko ponoći……

Evo, ponoć se bliži…[cool]

ej brentos…živija….šta će tek liti bit ovde…neće nitko dolazit prije 3 ure ujutro…

@ford
to doba dana je najhladnije za sjedit i pisat

baš tako….izgleda da će još svega bit….sljedeći petak je tek 13. okupljanje….

Nina…….

Nije istina ja sam iako je nina bila odlučujući faktor.Nadahnutom igrom i sjajnom kombinatorikom probudila je i u nama starijim buru živosti i želje da iz beznadne situacije izađemo s pobjedničkim krikom:……yeeeeeeeeeeeeessssssssss….!!!!!!!!!!!!!!!![thumbsup][cool][thumbsup]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

mark1:

živost na forumu očekuje se oko ponoći……

Zar sutra niko ne ide na posao[shocked]…za neke znam ali ostali…

…….hm,hm,…nekako se nemogu otet dojmu…….da……..[kiss]

Pozdrav svoj ekipi i ujedno zahvala za prekrasan dan prepun sporta i zajebancije.Posebne pozdrave sjajnom ekipi iz Zg:Nina(srednji vezni pobjedničkog tima),Alabama(motorin ekipe i osoba koja mi je dokazala da i djete mogu biti prekrasne),Posejdon(čovjek umjetničkog izričaja i lagane ruke),Vistman(margintrejder) iz Zadra osebujnoj Sjuzann iz Brača Brentosu(nosiocu uljne medalje),iz Splita Fordu(majke ti što valja),Niksonu(igrač za produžetke),Dalmatiko(ako zagusti proda i ono što voli),Drchip(gori je u nečemu i od Splitskog škvera),Mark(Lupino ekipe),Šura(prijedlog nika),Jahhy(TA i FA balota) te na kraju Mravku kojeg ni ozljeda nije spriječila da organizira ovo predivno sportsko dioničarsko druženje….
Hvala svima!!!!!!!!!!!!![thumbsup][proud][undecid][cry]

Pozdrav svoj ekipi i ujedno zahvala za prekrasan dan prepun sporta i zajebancije.Posebne pozdrave sjajnom ekipi iz Zg:Nina(srednji vezni pobjedničkog tima),Alabama(motorin ekipe i osoba koja mi je dokazala da i djete mogu biti prekrasne),Posejdon(čovjek umjetničkog izričaja i lagane ruke),Vistman(margintrejder) iz Zadra osebujnoj Sjuzann iz Brača Brentosu(nosiocu uljne medalje),iz Splita Fordu(majke ti što valja),Niksonu(igrač za produžetke),Dalmatiko(ako zagusti proda i ono što voli),Drchip(gori je u nečemu i od Splitskog škvera),Mark(Lupino ekipe),Šura(prijedlog nika),Jahhy(TA i FA balota) te na kraju Mravku kojeg ni ozljeda nije spriječila da organizira ovo predivno sportsko dioničarsko druženje…. Hvala svima!!!!!!!!!!!!![thumbsup][proud][undecid][cry]

Koliko si popio ???? …..
Kad si ovoliki tekst uspio sam napisat … .

[lol] [lol] [lol]

New Report

Close