EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

morat čemo svi počet pit to šta on pije….

morat čemo svi počet pit to šta on pije….

i mene je iznenadija ovolikom inspiracijom………sve sa okupljanja pozdravija je šura…….
ford danas ću svratit do Podiona , da vidim kakva je situacija……..

može…čekamo izvješće…

PUNT je najbolja dionica na burzi…kad je sve padalo oni rasli…danas kad sve raste oni pali ispod 3 kn….

JANAF odličan za trgovanje….čim ga spomenu u novinama naraste za 1000 kn pa se nakon 2-3 dana vrati odakle je i pošao …..
treba ga kupovat na 41xx a prodavat na 49xx……nikako obratno

….čim ga spomenu u novinama naraste za 1000 kn pa se nakon 2-3 dana vrati odakle je i pošao ….. treba ga kupovat na 41xx a prodavat na 49xx……nikako obratno

Ni o okupljanju u Planom nema ništa u novinama ……. sramota ……[lol] [lol] [lol]

vidiš to ni meni nije jasno….[undecid]

ide PUNT na 2 kn….. moram se iskrcat iz JMNC i KNZM da to spremno dočekam…..

Je li Obrovac ide pod Dalmaciju ?

[bye]

GOTOVINA ILI KEŠ PITANE JE SAD ?

Pozdrav svima!

Želim zahvaliti svima na ugodnom druženju. Prvo bih čestitala protivničkoj “muškoj” ekipi koja se junački borila i nije se predavala do samoga kraja, moram priznati da ste bili poprilično težak potivnik (imat ćete priliku za revanš)
Sve pohvale organizatoru i mom suputniku koji me je trpio [smiley]

p.s. pošaljite mi na PM mailove (slike)

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Hanfa odobrila prospekte za dokapitalizaciju Hotela Split
…….. Hotel Split bi pak trebao izdati 34.515 redovnih dionica pojedinačne nominalne vrijednosti od 3.100 kuna, odnosno ukupno 106,996.500 kuna i tako temeljni kapital povećati na 219,597.800 kuna. Pravo prvenstva pri upisu ovih dionica isključeno je za sve postojeće dioničare, odnosno novoizdane dionice, stoji u Hanfinom rješenju, ponudit će se na upis i uplatu najvećem dioničaru, tvrtki Memento d.o.o. iz Zagreba. U vlasništvu tvrtke Memento je 72,76 posto dionica Hotela Split.
(Hina)

ovakvih Hanfinih odluka će biti jako puno ove godine…..pa tko voli nek izvoli…..

ide PUNT na 2 kn….. moram se iskrcat iz JMNC i KNZM da to spremno dočekam…..

Je li to PUNT na otoku Krku ???

[bye]

GOTOVINA ILI KEŠ PITANE JE SAD ?

New Report

Close