EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

[smiley][smiley][smiley][smiley]

mateja: ” mark1: ” živost na forumu očekuje se oko ponoći…… ” Zar sutra niko ne ide na posao[shocked]…za neke znam ali ostali… ” Iza ovakve fešte, uvijek je dan odmora. Zar to u Sloveniji nije regulirano zakonom?[wink]

Pa izgleda da ja još nisam bila na tako dobroj fešti[cry]

[emo_cool]

mateja: ” mark1: ” živost na forumu očekuje se oko ponoći…… ” Zar sutra niko ne ide na posao[shocked]…za neke znam ali ostali… ” Iza ovakve fešte, uvijek je dan odmora. Zar to u Sloveniji nije regulirano zakonom?[wink]

nema toga Alabama – u Eu se radi[lol] [lol]

alabama pozdrav prijatelju…………

Pozdrav i tebi, Mark. Falio si nam jutros na kavici uz rivu.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

znam kasno sam se istina pprobudija , ali mora sam obavit neke stvari…….

Hvala još jednom svim prijateljima,bila mi je čast bit domaćin takvoj EKIPI.

A šta reći onima koji su propustili druiženje nego da obećavam da će sljedeće okupljanje u TG biti još bolje a kako vidim i brojnije[thumbsup]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Hvala još jednom svim prijateljima,bila mi je čast bit domaćin takvoj EKIPI. A šta reći onima koji su propustili druiženje nego da obećavam da će sljedeće okupljanje u TG biti još bolje a kako vidim i brojnije[thumbsup]

Koliko vidim iz priloženog,dobro bi bilo da ti to priđe u obavezu[thumbsup][thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ford: ” Pozdravoj čitavoj ekipi od sinoč…još jedno dobro druženje…nadam se da su svi sretno stigli svojim kućama…mravak vino je odlično….. ” To oćeš reć da te nije glava bolila ili???? A i da te bolila ja bi ti reka da to nije od moga vina nego od one zadnje Kokte šta si je popija[lol]

vino je bilo odlično…glava nije bolila…onu koktu na kraju sam popio da zavaram policiju….

Mravak vino je bilo odlično fantastično čak.Ja i svojnov smo već skoro po običaju otišli u produžetke utakmica se nastavila u nesmiljenom ritmu ,pa danas imam neke rupe u sjećanju ali sve ok.

niksone ali ste ti i svojnov opet išli u produžetke?

ej forde kako si?[smiley]

evo nije loše…

New Report

Close