EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

octopus: ” nije strašno !! jedino ako nisi htila reč …da se ne javljam jedno pola sata[lol] ” Pitaj kaj ti nije jasno, pokušala sam sažeti maximalno. Ne znam kako kod vas to funkcionira. Kod nas je to dosta zakomplicirani, i sporo

sve super..sve jasno !!
mislim da je kod vas bolje

daj ninna pošalji octopusu 15-20 pm odjednom….samo da ne objavljuje više ove pjesme…. e jesam i uživa dok je mark bio dj

aje Ford pa dobio si danas pismu!! a di je pobjego mark ??

ninna:

octopus: ” nije strašno !! jedino ako nisi htila reč …da se ne javljam jedno pola sata[lol] ” Pitaj kaj ti nije jasno, pokušala sam sažeti maximalno. Ne znam kako kod vas to funkcionira. Kod nas je to dosta zakomplicirani, i sporo

sve super..sve jasno !!
mislim da je kod vas bolje

Ok, neka te drži to mišljenje dok ne kreneš u realizaciju istog

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

a di je pobjego mark ??

objavi svaki dan po 4-5 tih svojih pjesmuljaka pa češ me onda i dogodine pitat di je mark…

octopus:

a di je pobjego mark ??

objavi svaki dan po 4-5 tih svojih pjesmuljaka pa češ me onda i dogodine pitat di je mark…

Šta Ford nisi se stigao ukrcati u dionice kad je trebalo, pa se sad na nama liječiš?
Ne brini, bit će još prilike [wink]

octopus: ” a di je pobjego mark ?? ” objavi svaki dan po 4-5 tih svojih pjesmuljaka pa češ me onda i dogodine pitat di je mark…

[lol] [lol] evo onda bi sad morao brzo stić[thumbsup]

Ford: ” octopus: ” a di je pobjego mark ?? ” objavi svaki dan po 4-5 tih svojih pjesmuljaka pa češ me onda i dogodine pitat di je mark… ” Šta Ford nisi se stigao ukrcati u dionice kad je trebalo, pa se sad na nama liječiš? Ne brini, bit će još prilike [wink]

ima nešto na tome[lol] mene uopšte nije ni pozva na okupljanje u subotu.[angry]

ninna:

Ford: ” octopus: ” a di je pobjego mark ?? ” objavi svaki dan po 4-5 tih svojih pjesmuljaka pa češ me onda i dogodine pitat di je mark… ” Šta Ford nisi se stigao ukrcati u dionice kad je trebalo, pa se sad na nama liječiš? Ne brini, bit će još prilike [wink]

Budi sretan, mene je zvao ali mi je napisao listu pravila kojih bih se trebala pridržavati [sad]

Šta Ford nisi se stigao ukrcati u dionice kad je trebalo, pa se sad na nama liječiš? Ne brini, bit će još prilike [wink]

Provalila si me…pobiglo mi sve osim ULPL….
[rolleyes]

[/quote

tebe pozivam da ne dođeš….[cool]

Budi sretan, mene je zvao ali mi je napisao listu pravila kojih bih se trebala pridržavati [sad]

jedva čekam subotu[rolleyes]

ima nešto na tome[lol] mene uopšte nije ni pozva na okupljanje u subotu.[angry] [/quote tebe pozivam da ne dođeš….[cool]

znam te ja….[angry] e…zato su me pozvali drugi malo kulturniji ljudi i….[lol]
p.s. nemoj reč … vodi jih doma

New Report

Close