octopus: ” nije strašno !! jedino ako nisi htila reč …da se ne javljam jedno pola sata[lol] ” Pitaj kaj ti nije jasno, pokušala sam sažeti maximalno. Ne znam kako kod vas to funkcionira. Kod nas je to dosta zakomplicirani, i sporo
sve super..sve jasno !!
mislim da je kod vas bolje
daj ninna pošalji octopusu 15-20 pm odjednom….samo da ne objavljuje više ove pjesme…. e jesam i uživa dok je mark bio dj
aje Ford pa dobio si danas pismu!! a di je pobjego mark ??
ninna:
”
octopus: ” nije strašno !! jedino ako nisi htila reč …da se ne javljam jedno pola sata[lol] ” Pitaj kaj ti nije jasno, pokušala sam sažeti maximalno. Ne znam kako kod vas to funkcionira. Kod nas je to dosta zakomplicirani, i sporo
”
sve super..sve jasno !!
mislim da je kod vas bolje
Ok, neka te drži to mišljenje dok ne kreneš u realizaciju istog
a di je pobjego mark ??
objavi svaki dan po 4-5 tih svojih pjesmuljaka pa češ me onda i dogodine pitat di je mark…
octopus:
”
a di je pobjego mark ??
”
objavi svaki dan po 4-5 tih svojih pjesmuljaka pa češ me onda i dogodine pitat di je mark…
Šta Ford nisi se stigao ukrcati u dionice kad je trebalo, pa se sad na nama liječiš?
Ne brini, bit će još prilike [wink]
octopus: ” a di je pobjego mark ?? ” objavi svaki dan po 4-5 tih svojih pjesmuljaka pa češ me onda i dogodine pitat di je mark…
[lol] [lol] evo onda bi sad morao brzo stić[thumbsup]
Ford: ” octopus: ” a di je pobjego mark ?? ” objavi svaki dan po 4-5 tih svojih pjesmuljaka pa češ me onda i dogodine pitat di je mark… ” Šta Ford nisi se stigao ukrcati u dionice kad je trebalo, pa se sad na nama liječiš? Ne brini, bit će još prilike [wink]
ima nešto na tome[lol] mene uopšte nije ni pozva na okupljanje u subotu.[angry]
ninna:
”
Ford: ” octopus: ” a di je pobjego mark ?? ” objavi svaki dan po 4-5 tih svojih pjesmuljaka pa češ me onda i dogodine pitat di je mark… ” Šta Ford nisi se stigao ukrcati u dionice kad je trebalo, pa se sad na nama liječiš? Ne brini, bit će još prilike [wink]
”
Budi sretan, mene je zvao ali mi je napisao listu pravila kojih bih se trebala pridržavati [sad]
Šta Ford nisi se stigao ukrcati u dionice kad je trebalo, pa se sad na nama liječiš? Ne brini, bit će još prilike [wink]
Provalila si me…pobiglo mi sve osim ULPL….
[rolleyes]
[/quote
tebe pozivam da ne dođeš….[cool]
Budi sretan, mene je zvao ali mi je napisao listu pravila kojih bih se trebala pridržavati [sad]
jedva čekam subotu[rolleyes]