pa ljudi šta je to !! tuga i jad. Dal svi slavite prvi + ili ?? Jedino ako nemaju danas feštu a kao bit če u subotu[embarass]
pa ljudi šta je to !! tuga i jad. Dal svi slavite prvi + ili ?? Jedino ako nemaju danas feštu a kao bit če u subotu[embarass]
Imaš PM
Večer nogometa[bye]
octopus: ” pa ljudi šta je to !! tuga i jad. Dal svi slavite prvi + ili ?? Jedino ako nemaju danas feštu a kao bit če u subotu[embarass] ” Imaš PM
imaš i ti [thumbsup]…Thx.!!
octopus: ” pa ljudi šta je to !! tuga i jad. Dal svi slavite prvi + ili ?? Jedino ako nemaju danas feštu a kao bit če u subotu[embarass] ” Večer nogometa[bye]
sorry zeko !! zaboravio sam da si sportski tip
[thumbsup]
onda jedna za sve koje ne prate nogomet
http://www.youtube.com/watch?v=__N5O8qrZrs
ninna:
”
octopus: ” pa ljudi šta je to !! tuga i jad. Dal svi slavite prvi + ili ?? Jedino ako nemaju danas feštu a kao bit če u subotu[embarass] ” Imaš PM
”
imaš i ti [thumbsup]…Thx.!!
Imaš i ti 🙂
S obzirom da su ti dosta kompleksna pitanja, imat ćeš šta za čitati pola sata [lol]
nije strašno !! jedino ako nisi htila reč …da se ne javljam jedno pola sata[lol]
Pitaj kaj ti nije jasno, pokušala sam sažeti maximalno.
Ne znam kako kod vas to funkcionira. Kod nas je to dosta zakomplicirani, i sporo
daj ninna pošalji octopusu 15-20 pm odjednom….samo da ne objavljuje više ove pjesme….
e jesam i uživa dok je mark bio dj
Ne znam kako kod vas to funkcionira. Kod nas je to dosta zakomplicirani, i sporo
Čini mi se da će te vi to pojednostavnit i ubrzat….
daj ninna pošalji octopusu 15-20 pm odjednom….samo da ne objavljuje više ove pjesme….
e jesam i uživa dok je mark bio dj
[lol] [lol] [lol] [lol]
To ja namjerno, da se malo kulturno uzdigneš