EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

pa ljudi šta je to !! tuga i jad. Dal svi slavite prvi + ili ?? Jedino ako nemaju danas feštu a kao bit če u subotu[embarass]

pa ljudi šta je to !! tuga i jad. Dal svi slavite prvi + ili ?? Jedino ako nemaju danas feštu a kao bit če u subotu[embarass]

Imaš PM

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Večer nogometa[bye]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

octopus: ” pa ljudi šta je to !! tuga i jad. Dal svi slavite prvi + ili ?? Jedino ako nemaju danas feštu a kao bit če u subotu[embarass] ” Imaš PM

imaš i ti [thumbsup]…Thx.!!

octopus: ” pa ljudi šta je to !! tuga i jad. Dal svi slavite prvi + ili ?? Jedino ako nemaju danas feštu a kao bit če u subotu[embarass] ” Večer nogometa[bye]

sorry zeko !! zaboravio sam da si sportski tip
[thumbsup]

onda jedna za sve koje ne prate nogomet
http://www.youtube.com/watch?v=__N5O8qrZrs

ninna:

octopus: ” pa ljudi šta je to !! tuga i jad. Dal svi slavite prvi + ili ?? Jedino ako nemaju danas feštu a kao bit če u subotu[embarass] ” Imaš PM

imaš i ti [thumbsup]…Thx.!!

Imaš i ti 🙂
S obzirom da su ti dosta kompleksna pitanja, imat ćeš šta za čitati pola sata [lol]

nije strašno !! jedino ako nisi htila reč …da se ne javljam jedno pola sata[lol]

nije strašno !! jedino ako nisi htila reč …da se ne javljam jedno pola sata[lol]

Pitaj kaj ti nije jasno, pokušala sam sažeti maximalno.
Ne znam kako kod vas to funkcionira. Kod nas je to dosta zakomplicirani, i sporo

daj ninna pošalji octopusu 15-20 pm odjednom….samo da ne objavljuje više ove pjesme….
e jesam i uživa dok je mark bio dj

Ne znam kako kod vas to funkcionira. Kod nas je to dosta zakomplicirani, i sporo

Čini mi se da će te vi to pojednostavnit i ubrzat….

daj ninna pošalji octopusu 15-20 pm odjednom….samo da ne objavljuje više ove pjesme….
e jesam i uživa dok je mark bio dj

[lol] [lol] [lol] [lol]
To ja namjerno, da se malo kulturno uzdigneš

New Report

Close