Vidiš da ipak ne lažem…imam sreče da je došao Posejdon da je rekao istinu [thumbsup]
[/quote]
šta je to sad pohvalno …?da tako lipa cura pije ko smuk… [lol]
[/quote]
Pa je, sad mi se pivo tako zamjerio da ga ni vidjeti ne mogu, a tako ga volim piti [lol]
[emo_cool]
Kako je ribarska sezona počela evo odlučio se i ja na Koču,..ako šta uvatimo bit će na temi….. [cool]
Sve je stvar psihe.....
Vidiš da ipak ne lažem…imam sreče da je došao Posejdon da je rekao istinu [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
jedina je tu istina ovo ..LIPA… [proud]
Kako je ribarska sezona počela evo odlučio se i ja na Koču,..ako šta uvatimo bit će na temi….. [cool]
Na ovakvi bi i ja lovila [lol]
[emo_cool]
Pa mateja udri po vinu ili rakiji kad ti je pivo omrzlo [lol]
To mi nije nikad leglo ali onaj Bond je bio jako dobar i jak, tako da bi više u tom smjeru ali nemam društva a sami mi se nikad ne pije [sad]
[emo_cool]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Karla samo nemoj opet početi [pray]
[emo_cool]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
onda o.k. !! več sam se uplašia da samo meni tako izgleda [lol]
Ajde pozdrav ljudi imam neke strangere u kući koji trabunjaju samo francuski.Igrali smo se pantomime dok nije došla rakija na red a vidi vraga sad čavrljamo o svemu i svačemu.Zaključak rakija rješava sve probleme [lol]
Ajde pozdrav ljudi imam neke strangere u kući koji trabunjaju samo francuski.Igrali smo se pantomime dok nije došla rakija na red a vidi vraga sad čavrljamo o svemu i svačemu.Zaključak rakija rješava sve probleme [lol]
Slažem se….. kad je u pitanju alko sve je odmah lakše [rolleyes]
[emo_cool]