EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

pa šta jih tolko hvališ ??? [lol] [lol]

Drugi put bom hvalila i tebe kad budeš sa nama [wink]
[/quote]
ti mene hvali kad me nema….kad sam prisutan nema smisla [lol]
[/quote]
Kad bi ti samo znao [sealed]

[emo_cool]

pa šta jih tolko hvališ ??? [lol] [lol]

Drugi put bom hvalila i tebe kad budeš sa nama [wink]
[/quote]
ti mene hvali kad me nema….kad sam prisutan nema smisla [lol]
[/quote]
Kad bi ti samo znao [sealed]
[/quote]
onda [thumbsup] [thumbsup] [lol]

[ma o.k. moram malo zaj….-ljubomora govori mesto mene [smiley] uvik sam si želio.. smijat sa npr.( ??) malo pijan ..na moru…plaža.. [lol]

Joj kako sam ja sad radoznala što znače ovi ???

[emo_cool]

Društvo, Pego vas sve lijepo pozdravlja i kaže da ste svi prva liga [thumbsup] i da če se javiti kad bude u mogučnosti…

[emo_cool]

Evo i mene krevet zove i kako svi nekog pozdravljate, ja bi pozdravila dvije jako dobre i pametne žene, koje se uvijek bore za druge a svake toliko jih kakva budala napadne jer je imala loš dan….Ninna i Karla prave ste [proud]
A sad svima želim laku noć [yawn]

mateja je li ovo meni namjenjeno……

dobro večer!!

Evo i mene krevet zove i kako svi nekog pozdravljate, ja bi pozdravila dvije jako dobre i pametne žene, koje se uvijek bore za druge a svake toliko jih kakva budala napadne jer je imala loš dan….Ninna i Karla prave ste [proud]

[/quote]
Ako se nađeš u tim riječima ….

[emo_cool]

[ma o.k. moram malo zaj….-ljubomora govori mesto mene [smiley] uvik sam si želio.. smijat sa npr.( ??) malo pijan ..na moru…plaža.. [lol]

Joj kako sam ja sad radoznala što znače ovi ???
[/quote]
samo to mogu reć da nisam mislio na Njetta [lol] [lol]

hva

[/quote]
Ako se nađeš u tim riječima ….
[/quote]

hvala

pa kolko vas je bilo ??? Kako piju Dalmatinci i Ninna [lol] i niste tolko popili da dođeš na red …..mora da vas je bilo 30 [wink]

Zato ti izbjegavaš naša okupljanja? [shocked]………………….. [lol]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

pa kolko vas je bilo ??? Kako piju Dalmatinci i Ninna [lol] i niste tolko popili da dođeš na red …..mora da vas je bilo 30 [wink]

[/quote]
zašto ?? da triba platit za 30 a vas samo 5-6 ?? nema problema… [lol]

[/quote]
zašto ?? da triba platit za 30 a vas samo 5-6 ?? nema problema… [lol]
[/quote]
Ali ti nemaš pojma koliko mi popijemo….samo pitaj Dalmatince da li su mogli sa mnom izač na kraj….nikad dovoljno pive [lol]

[emo_cool]

New Report

Close