EN DE

Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Kaj se mene tice nema frke [thumbsup]

Znao sam da se dobri ljudi lako nađu i slože(hahaha za one koji me poznaju neka previde ono"dobri" i molim ih da se suzdrže komentara…) [undecid]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

no comment…….

Nije vrag da se i ti sa njim slažeš??

svojnov9 vidim da si naučio podcrtavat , pa evo da i ovo znaš ako je nešto napisano bez citata iza tvog posta onda se to odnosi na taj post….

…ma taj pogrebnik nije važan…svi smo ga već zaboravili…često ljudi reknu nešto,pa im je poslije žao…nemojmo više o tome…

Hmm vidim da me vrijeđaš i to ti nije uredu ……možda nemaš mane…….,ja sam podcrtao da se bolje vidi tvoja dva posta i upitao te za mišljenje iako si ti sve već rekao ali ni to nije bitno…..
Bitno je samo to da svak se druži sebi najbližima a dobri ljudima s godinama dobijaju sve više prijatelja a ove druge bez ikakvog bijesa tko šiša…..Mislim da sa ovim se i ti slažeš……..nadam se….

…ma taj pogrebnik nije važan…svi smo ga već zaboravili…često ljudi reknu nešto,pa im je poslije žao…nemojmo više o tome…

Ja za………..Bravoooo @Bakice…

Hmm vidim da me vrijeđaš i to ti nije uredu ……možda nemaš mane…….,ja sam podcrtao da se bolje vidi tvoja dva posta i upitao te za mišljenje iako si ti sve već rekao ali ni to nije bitno…..
Bitno je samo to da svak se druži sebi najbližima a dobri ljudima s godinama dobijaju sve više prijatelja a ove druge bez ikakvog bijesa tko šiša…..Mislim da sa ovim se i ti slažeš……..nadam se….

sory ako si shvatio kao uvredu , a što se tiče prijatelja postoje oni s maskom i bez maske…..ili drugačije sa jednim ili sa dva nicka……

bakicaa poslušaću te , ukoliko ne budem prozivan za nešto nemam namjeru više pisat…..

Uf kad se sitim petka

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Uf kad se sitim petka

Bem ti Zeko nemoj ovo puštat vidit će me žena [pray]

Uf kad se sitim petka

Bem ti Zeko nemoj ovo puštat vidit će me žena [pray]
[/quote]

Reci joj da su to neke budale,smuljaj nešto,ja sam mojoj reka da nam to šalju reklamno [lol] [lol]

A di je Njeto papak jedan,je si više zva čovika [shocked] [angry]

Kaže mi da ga nešto hebe stroj [lol]

New Report

Close