triba si javit ranije pa bi nas bilo više sinoć
za zapivat …
A šta mislite da nastavimo večeras,ja sam za [lol] [lol]
[cool] [thumbsup]
pa šta je sa našim Dalmatincima ??? Zeko ne može,Ford-a tražimo,..a ostali??
mark-a sam shvatia kao da dolazi, svojnov je reka da za Mateju na kraj svita….??!!
octopus ne svračam više na Pd otkad su prominili izgled stranice , a na ovu temu također rijetko, ali dođem zbog dobrih ljudi koje poznam……toliko o tome , a za ovo drugo zar sumnjaš da neću u ZG…….
Njetto sritan rođendan sa malim zakašnjenjem.Jučer mi je bio rođendan malom pa nisam niti stiga pogledat temu.Malo sam luta po Lipoj Našoj zadnjih dana ali još ne znam kako radim idući vikend pa ne znam da li ću moć biti u ZG.Postoji mogućnost ako ne budem radio da budem u Karlovcu idući vikend pa ako se sve poklopi produžiću do ZG.
Dovraga i bestraga još sam šokiran novim dizajnom PD.
Njeto,trudbeniče,kad ćemo na piće da mi dovršiš svoju priču o tome kako i gdje investirati,i kako se postaviti u datoj situaciji,kad te veliki da prostiš pokušavaju zj….
Njeto,trudbeniče,kad ćemo na piće da mi dovršiš svoju priču o tome kako i gdje investirati,i kako se postaviti u datoj situaciji,kad te veliki da prostiš pokušavaju zj….
Ala svi su došli,…..najbolje preko tjedna da ubijem sedmicu……
Njetto sritan rođendan sa malim zakašnjenjem.Jučer mi je bio rođendan malom pa nisam niti stiga pogledat temu.Malo sam luta po Lipoj Našoj zadnjih dana ali još ne znam kako radim idući vikend pa ne znam da li ću moć biti u ZG.Postoji mogućnost ako ne budem radio da budem u Karlovcu idući vikend pa ako se sve poklopi produžiću do ZG.
Hvala, meni 23, tebi….?
Nik nema problema, samo mi se javi prije
Hvala, meni 23, tebi….?
O Njetto, vršnjaci [smiley]
Ima li ovdi di je ko on line ili se mora budno čekati na odgovor? Kako poslati PM? A koja koma od foruma!