Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Novac dobilo 99.222 korisnika, rekorderi Todorić i Pipunić

Naslovnica Forum Komentari članaka Novac dobilo 99.222 korisnika, rekorderi Todorić i Pipunić

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Opcenito, ne razumijem u cemu je problem da Agrokor dobiva poticaje koji mu po proizvodnji i zakonu pripadaju, a recimo to nije problem za neki mali OPG? Ili nitko ne spominje Pipunica i MSAN. Samo se pljuje po Todoricu.

Dobro rečeno!
Upravo to je žalosno, ispada da sam odvjetnik Agrokora kad iznosim neke činjenice, a u biti je frustracija zbog toga što si napisao jer je žalosno da i poslovni ljudi (ili ih poslovni svijet zanima) imaju tako paušalna i populistička razmišljanja… bojim se od previše čitanja žutila 🙂

Eto, čini se da se nekima ponešto i može dokazati i objasniti.

Klima se polako mijenja, mitovi padaju, i nije mi žao dati svoj doprinos, makar se ponekad čini da je trud uzalud. Zahvaljujem pametnima i hrabrima.

| Sitna riba. |

@Principe, to je bila samo usporedba a ne paušal i populizam, inaće baš zato što sam prisutan u poslovnom i političkom svijetu znam zašto se daju poticaji i za koga su uvedeni, o čemu sam i pisao na ovome forumu prije i više od godinu dana kao i o sprezi vlada- Msan gripa-H.P. te o pomami privatizacijskih tajkuna za polj. zemljištem o ćemu se tek danas nešto spominje.

Inaće, Agrokor je svakako profitabilna tvrtka ali je isto i rak domače poljoprivrede koju sustavno uništava jeftinim uvozom žnj klase iz srbije, egipta, španjolske, rumunjske …sve i svačije distribuira samo ne hrvatsko a hrvatski građani mu još to i plačaju iz proračuna što je nonsens i apsurd ma koliko god bio zakonit, ti zakoni se i tako donose po narudžbi naručitelja.

Takođet, sustav poticaja EU i HR je neusporediv, u EU je izreguliran strategijama i strogo kontroliran a sustav poticaja u Hrvatskoj je divlje isisavanje proračuna po naruđbi političkih mecena…a svima vama koji ste skloni vjerovati drugačije želim da se okrenete malo oko sebe i shvatite da pila ipak ne može rezati okrenuta naopako …

Ž.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close