“Uspavana ljepotica ” ….uspavana ostala.bar sto se tice zse….ljepotica ?!..Mozda opet postane .
Nikad bolji rezultati u zadnjem kvartalu. Najave vise nego dobre. Obnavljanju se hoteli ali ne u kic stilu vec sa malo vise stila i duse .
Vidim da su Cesi preko Aminessa i g Barića usli u NO ?!?
Moguce da je Lursenu dosta borbe sa lokalnom zajednicom pa ce opet doc do promjene vlasnika. ?!
Pozdrav
“Uspavana ljepotica ” ….uspavana ostala.bar sto se tice zse….ljepotica ?!..Mozda opet postane .
Nikad bolji rezultati u zadnjem kvartalu. Najave vise nego dobre. Obnavljanju se hoteli ali ne u kic stilu vec sa malo vise stila i duse .
Vidim da su Cesi preko Aminessa i g Barića usli u NO ?!?
Moguce da je Lursenu dosta borbe sa lokalnom zajednicom pa ce opet doc do promjene vlasnika. ?!
Pozdrav
Poštovanje,
Recite kako mislite “borba sa lokalnom zajednicom” ? Jeli ta zajednica vlasnik 25 plus jednu dionu? Dali vlasnik ima pravo i obavezu voditi računa o svom vlasništvu i o lokalnoj zajednici?
Lokalna zajednica “brine” o pomorsko dobru…konzervatori se brinu za fasade…i tako redom…Novce ulaze Lurssen a po zeljama lokalnih serifa..to tako ne ide.,,Pogotovo kad se pravila mjenjaju svako malo.
Lurssenu to ni nije core bussines a cim je clan uprave Aminessa usao u NO LRH-a moglo bi se zakljucit da se sprema neka promjena
Pozdrav
meni je onaj zaposlenik ipak krivo rekao… ipak to ne znači da neće doći do prodaje u nekom trenutku.
Neznam sta vam je govorio radnik i kakve su price ali po ovim “lokalnim” pisanim informacijama FI bi trebao bit jako dobar
Pozdrav
Malo nas je, al’ nas ima?
Jeli ostao uopće netko od starih udrugaša?
Ne. Odavno sam se toga riješio i prešao na druge pozicije. Nisam požalio.
Pa i ja sam izašao nakon zadnje ponude, ali evo opet se tu nešto događa. Izgleda da je cijeli ovaj forum zamro. Čak i na dionicama na kojima se puno više trguje se ne piše ništa. Šteta..
Pa i ja sam izašao nakon zadnje ponude, ali evo opet se tu nešto događa. Izgleda da je cijeli ovaj forum zamro. Čak i na dionicama na kojima se puno više trguje se ne piše ništa. Šteta..
Gotovo svi su prešli na drugi forum Insajder .