Za ministra Marića HUP-ov Skor je ‘malo neočekivan’, za bivšeg ministra Grčića ‘dramatičan’

Naslovnica Forum Komentari članaka Za ministra Marića HUP-ov Skor je ‘malo neočekivan’, za bivšeg ministra Grčića ‘dramatičan’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

… Napominje da je fiskalna konsolidacija postignuta “oštrom, čvrstom i jasnom kontrolom” rashodne strane proračuna te da je odnos prema novcu poreznih obveznika odgovoran, racionalan i transparentan. ….

je transparentno ga trošite na javne nabave, neučinkovite općine i izmišljena radna mjesta…. razne povlaštene mirovine, nove branitelje ovdje i stare u drugoj državi… pa da se ne nabraja dalje… mahhh da nema turizma odavno bi prdnuli u fenjer

Dok je bio potpredsjednik Vlade, Branko Grčić je natukao 16 negativnih kvartala zaredom i bio direktan uzrok jednoj od najduljih recesija u europskim okvirima, postavivši tako vrlo solidan temelj za ove HUP-ove brojke koje su mu sad odjedanput ‘dramatične’.


Dok je bio potpredsjednik Vlade, Branko Grčić je natukao 16 negativnih kvartala zaredom i bio direktan uzrok jednoj od najduljih recesija u europskim okvirima, postavivši tako vrlo solidan temelj za ove HUP-ove brojke koje su mu sad odjedanput 'dramatične'.

Za razliku od idile koja je vladala prije njega i koja vlada upravo sada !

New Report

Close