LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[
" Radnici traže da im se proda dio dionica po posebnim uvjetima, kako je napravljeno u nekim drugim tvrtkama. Prijedlog je da se za godinu staža može kupiti sedam dionica, koje se ne bi smjele prodavati od pet do deset godina. Model radničkog dioničarstva odnosio bi se samo na postojeće zaposlenike. "
lp

Po kojem će to zakonu radnici imati opet pravo ( dva puta ) kupovati dionice po povlaštenim uvjetima ???
[/quote]

Pravo će imati samo postojeći radnici, ne i bivši.
Po kojem zakonu ne znam, treba pitati kapetana Pavlovića.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

u 16,00h povukli su se svi nalozi na kupnji i to odjednom sta znaci da je u fazi prikupljanja jedan od vecih igraca i iskoristava rasprodaju malih koji kupuju.
Pogledajte sta je ostalo na kupnji

1.287,03 -2
1.255,55 -9
776,00 -11
Istresli se danas panicari samo tako.

Malo ovo sve promatram i koliko god je dionica dobra i zaista sam dugo u njoj i dokupljivao ju na kojekakvim razinama, ali eto zaista mi je žao što ju nisam prodao na 1600 kn barem…… Jbg kaj je tu je….ali koliko god mi ovo bilo teško priznati [lol], kolega split009jr imali ste pravo…dionica je zaista osjetno pala i trebao sam prodati!! Bili ste u pravu! Eto ja korektno priznam… Stojte mi dobro kolege dioničari i sportski pozdrav….vrijeme je za pivce [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Malo ovo sve promatram i koliko god je dionica dobra i zaista sam dugo u njoj i dokupljivao ju na kojekakvim razinama, ali eto zaista mi je žao što ju nisam prodao na 1600 kn barem…… Jbg kaj je tu je….ali koliko god mi ovo bilo teško priznati [lol], kolega split009jr imali ste pravo…dionica je zaista osjetno pala i trebao sam prodati!! Bili ste u pravu! Eto ja korektno priznam… Stojte mi dobro kolege dioničari i sportski pozdrav….vrijeme je za pivce [thumbsup]

Hvala! S obzirom da sam pod starim nickom dobio zabranu, vrijeme je da prepustim mjesto mom najmlađem bratu, dark009.

Soon, no mercy for Bears!

u 16,00h povukli su se svi nalozi na kupnji i to odjednom sta znaci da je u fazi prikupljanja jedan od vecih igraca i iskoristava rasprodaju malih koji kupuju.

1.287,03 -2
1.255,55 -9
776,00 -11

Tako je kolega. Dobro je uvijek na temi imati iskusne igrače kao što ste vi koji znaju dublje sagledati ovaj minoran pad cijene za 30% u mjesec dana. Jer najlakše je reći ma to je palo 30% jer je precijenjeno i jer nitko normalan ne želi kupiti. Ali kad netko to dublje sagleda i pokaže da je to ne samo fantastična prilka za dokup nego i apsolutni dokaz da paničari prodaju velikim igračima kao što su kolega plavi, lanica i stardust, e onda nam srce svima može biti na mjestu. Bio je jednom kolega koji je uspijevao ovako kao vi sagledati situaciju dok je Crobex padao sa 5000 bodova na 1300 i stvarno je bio u pravu. To su stvarno paničari bili prodavali velikim igračima koji su cijelu 2007. i 2008. koristili za jeftin dokup. Nevjerovatno ali istinito

“A man's got to do what a man's got to do”

1.287,03 -2
1.255,55 -9
776,00 -11

Tako je kolega. Dobro je uvijek na temi imati iskusne igrače kao što ste vi koji znaju dublje sagledati ovaj minoran pad cijene za 30% u mjesec dana. Jer najlakše je reći ma to je palo 30% jer je precijenjeno i jer nitko normalan ne želi kupiti. Ali kad netko to dublje sagleda i pokaže da je to ne samo fantastična prilka za dokup nego i apsolutni dokaz da paničari prodaju velikim igračima kao što su kolega plavi, lanica i stardust, e onda nam srce svima može biti na mjestu. Bio je jednom kolega koji je uspijevao ovako kao vi sagledati situaciju dok je Crobex padao sa 5000 bodova na 1300 i stvarno je bio u pravu. To su stvarno paničari bili prodavali velikim igračima koji su cijelu 2007. i 2008. koristili za jeftin dokup. Nevjerovatno ali istinito
[/quote]

nisam na kraju shvatio, jel to nešto pozitivno kad dionica ostane na 3 bida?

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Hvala! S obzirom da sam pod starim nickom dobio zabranu, vrijeme je da prepustim mjesto mom najmlađem bratu, dark009.
[/quote]
kolega svaka čast i od mene, inače ne vjerujem u TA, ali vi ste to dobro predvidjeli!
[thumbsup]

1.287,03 -2
1.255,55 -9
776,00 -11

[/quote]

Kazu da SVAKO ZAŠTO ima SVOJE ZATO. Naizgled bezveze ali itekako ima smisla.

s.s. bez obzira na (ZAŠTO)pad ,ja dokupio (ZATO). [thumbsup]

Ja sam imao naloge 50 i 20 kom. iznad 1280….Većeg igrača još nema, ili se nije pojavio…
No, kad sam vidio da neće ispod skupio to na 1300…

iće to ispod 1000 kolega, a ne ispod 1300! [thumbsup]
skidalo se toga i po 1600 jer neće ispod i po 1500, 1400, itd…prije tjedan dana nije htjela po 1500, danas je tu di je, za 2 tjedna će bit negdje drugdje…..

mislim da imaju problema pronaći investitora za dokap, to je sad prilično jasno.a bojim se da ga neće ni biti.
bez dokapa ova dionice ne vrijedi preko 1 Bv.trenutno je previše visoko u odnosu na ostale dionice koje se trže ispod 1 BV i ispod PE10, zato ni nema velikih igrača.
eto to je moje skromno mišljenje, možda griješim.
[bye]

HM OVO POSTAJE STVARNO APSURDNATEMA.

Kao prvo kolega Split je bio u pravu kada je govorio da dionica ide na 1300 i tu se nema kaj govoriti zato kažite čovjeku bravo i doviđenja. Dokap nije prošao kada je trebao i normalno da posto je to jedna od rijetkih dionica koja je bila u plusu od pocetka godine da se strmopizdila jer je nekom puko kufer. Mi smo se kockali i popusili sada nam je na redu rezati prosjek jer van svi nemremo to je ziher, bar ne kako kazu protivnici dionice prije 1000 tesko.

Sa druge strane dajte više vi koji ne želite dionicu, opet kolega Split, prestanite stalno pisati na temi o dionici koju ocito ne volite i izbjegavate.

Mislim ovo postaje kao djecja igra. Ja ne pisem po Vupiku i neznam cemu bi jer ne vjerujem u Agrokor i uopce me ne zanima kako stoje dionice, dapace bilo bi mi drago da Vama dionice rastu.

Što se tice samog LKPC-a mislim da smo ovu godinu popušili i da na ovoj dionice necemo tako skoro imati prinose kao na nekim drugima, ali sta je tu je meni cini oko 20% HRV portfelja i smatram da kada prode ovo ludilo, jer ipak pad od 30% nije malo, i smatram da je pretjerano u ovako kratkom roku, dionica ce svoje odraditi.

Kao sto sam reko prije ovo je sigurno zdanji pad i di stane stane i kad stane je mozda vaznije ali smatram da iduci Bozic ovo ce biti na puno visim razinama jer dionica vrijedi.

Samo mene brine CROBEX i to jako i mislim da ce vrlo brzo za LKPC-om i ostale.

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Ujutro MARGIN CALL na LKPC-R-A

E sad ptanje za iskusnije ,na kupnji ima samo 22 dionice luke ploce ,kako ce banka u tom skucaju prodat dionoice ?

[undecid]

New Report

Close