Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ti terminali će se sigurno izgraditi kada za to dođe vrijeme! Sada se oteže sa suglasnistima, elaboratima, dozvolama itd. i tako će biti sve dok se ne pojavi novi vlasnik.

O čemu ti baljezgaš?

jeff:

Ti terminali će se sigurno izgraditi kada za to dođe vrijeme! Sada se oteže sa suglasnistima, elaboratima, dozvolama itd. i tako će biti sve dok se ne pojavi novi vlasnik.

O čemu ti baljezgaš?

Izašao čovjek na 3300 i sada priča gluposti, a mislio da je pogodio.

Jel sada vidiš kolega da pamet nije nipošto skupa.

Ko zna možda je obolio od PTSP pa mu se pričinjaju razne gluposti.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ffbe5b6c-4986-427e-a2d4-e55f9c1d6cda&open=four

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira

Vrijednosni papir

* Važeći podaci za uredovni dan 08.05.2008 .

LUKA PLOČE D.D./REDOVNE DIONICE LKPC-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.866 5,33 Skrb. račun +159 KOMADA
4. PBZ D.D. 6.929 3,11 Skrb. račun
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 3.070 1,38 Skrb. račun
6. HPB D.D. 1.804 0,81 Skrb. račun +211 KOMADA
7. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 1.793 0,81 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 1.774 0,80 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 1.513 0,68 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 980 0,44 Skrb. račun
Ukupno: 74,57

evo malo svjezeg stanja ko je kupovo prija 1 maja do 4000 [proud][proud]

evo me opet sa vama,a najveći razlog je to što prognoziraju dolar na 6 kuna dogodine,a to znači da će lkpc sa istim prometom ostvariti rast od 40%,a da ne govorim ako se promet poveća,iako ima dosta stavki koje ne idu u prilog,ipak,svaka lasta svome gnijezdu leti…

Dolar na 6 kuna? Iduće godine?Kad kinezi iskrcaju vagone dolara.?Živi bili pa vidjeli?Amerima odgovara slab dolar,definitivno.Šetaju po rubu provalije,izvoz im je najbitnija stvar,neznam,neznam……….[sad]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Dolar na 6 kuna? Iduće godine?Kad kinezi iskrcaju vagone dolara.?Živi bili pa vidjeli?Amerima odgovara slab dolar,definitivno.Šetaju po rubu provalije,izvoz im je najbitnija stvar,neznam,neznam……….[sad]

a jel znas zasto ovi iz top 10 dokupljuju?
ili je i na to odgovor “ne znam ne znam..”
[smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

ko još nije prodo najbolje da to sutra odradi!

manje debila na većim cijenama! [thumbsup]

trichet je rekao da jačanje dolara ide americi u prilog,tj. ide ka ravnopravnom odnosu prema euru,tj. drugim rječima dolar je trenutno podcijenjen 40%,isto kao i naša kuna precijenjena 40%,a kao kod dionica,tako i kod valuta,pravična vrijednost kad-tad dođe na svoje.a sa druge strane jak euro šteti europskom gospodarstvu,pa u uvjetima visoke cijene nafte,kamatne stope ostaju iste,a tečaj eura spram dolara se mora olabaviti jer je sad prenapregnut,tj. sve što je prenapregnuto,kad-tad pukne….

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=03a9bfce-77b2-4995-be18-10028ff6fa7c&open=sec

zanimljivo…

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

” a jel znas zasto ovi iz top 10 dokupljuju? ili je i na to odgovor “ne znam ne znam..” [smiley]

Neznam neznam,samo znam da oni vjerojatno znaju.Ali biti o top 10 ili mali nije isto.Ono što je za top 10 dobro nemora biti dobro za ostale male dioničare,pogotovo u slučaju lkpc.Luke su priča za sebe i tako ih treba tretirati.Drugo je kad top 10 kupuje u naprimjer Varteksu a drugo u LKPC.To je moje razumjevanje slučaja na koje nadam se imam pravo.[pray]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ruski milijunaš kupuje po RS
Burlakov je spreman kupiti i Rudnik Ljubija (državni kapital koji ne pripada Mittal rudnicima Prijedor), te fočanski rudnik mrkog uglja Miljevina, kojeg je Vlada preuzela u stečaju
[color=blue]Tko ima kakvu ideju kako on to misli izvoziti?!?!?!?[/color][proud]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

New Report

Close