Ti terminali će se sigurno izgraditi kada za to dođe vrijeme! Sada se oteže sa suglasnistima, elaboratima, dozvolama itd. i tako će biti sve dok se ne pojavi novi vlasnik.
O čemu ti baljezgaš?
jeff:
”
Ti terminali će se sigurno izgraditi kada za to dođe vrijeme! Sada se oteže sa suglasnistima, elaboratima, dozvolama itd. i tako će biti sve dok se ne pojavi novi vlasnik.
”
O čemu ti baljezgaš?
Izašao čovjek na 3300 i sada priča gluposti, a mislio da je pogodio.
Jel sada vidiš kolega da pamet nije nipošto skupa.
Ko zna možda je obolio od PTSP pa mu se pričinjaju razne gluposti.
Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira
Vrijednosni papir
* Važeći podaci za uredovni dan 08.05.2008 .
LUKA PLOČE D.D./REDOVNE DIONICE LKPC-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.866 5,33 Skrb. račun +159 KOMADA
4. PBZ D.D. 6.929 3,11 Skrb. račun
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 3.070 1,38 Skrb. račun
6. HPB D.D. 1.804 0,81 Skrb. račun +211 KOMADA
7. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 1.793 0,81 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 1.774 0,80 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 1.513 0,68 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 980 0,44 Skrb. račun
Ukupno: 74,57
evo malo svjezeg stanja ko je kupovo prija 1 maja do 4000 [proud][proud]
evo me opet sa vama,a najveći razlog je to što prognoziraju dolar na 6 kuna dogodine,a to znači da će lkpc sa istim prometom ostvariti rast od 40%,a da ne govorim ako se promet poveća,iako ima dosta stavki koje ne idu u prilog,ipak,svaka lasta svome gnijezdu leti…
Dolar na 6 kuna? Iduće godine?Kad kinezi iskrcaju vagone dolara.?Živi bili pa vidjeli?Amerima odgovara slab dolar,definitivno.Šetaju po rubu provalije,izvoz im je najbitnija stvar,neznam,neznam……….[sad]
Dolar na 6 kuna? Iduće godine?Kad kinezi iskrcaju vagone dolara.?Živi bili pa vidjeli?Amerima odgovara slab dolar,definitivno.Šetaju po rubu provalije,izvoz im je najbitnija stvar,neznam,neznam……….[sad]
a jel znas zasto ovi iz top 10 dokupljuju?
ili je i na to odgovor “ne znam ne znam..”
[smiley]
trichet je rekao da jačanje dolara ide americi u prilog,tj. ide ka ravnopravnom odnosu prema euru,tj. drugim rječima dolar je trenutno podcijenjen 40%,isto kao i naša kuna precijenjena 40%,a kao kod dionica,tako i kod valuta,pravična vrijednost kad-tad dođe na svoje.a sa druge strane jak euro šteti europskom gospodarstvu,pa u uvjetima visoke cijene nafte,kamatne stope ostaju iste,a tečaj eura spram dolara se mora olabaviti jer je sad prenapregnut,tj. sve što je prenapregnuto,kad-tad pukne….
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=03a9bfce-77b2-4995-be18-10028ff6fa7c&open=sec
zanimljivo…
” a jel znas zasto ovi iz top 10 dokupljuju? ili je i na to odgovor “ne znam ne znam..” [smiley]
Neznam neznam,samo znam da oni vjerojatno znaju.Ali biti o top 10 ili mali nije isto.Ono što je za top 10 dobro nemora biti dobro za ostale male dioničare,pogotovo u slučaju lkpc.Luke su priča za sebe i tako ih treba tretirati.Drugo je kad top 10 kupuje u naprimjer Varteksu a drugo u LKPC.To je moje razumjevanje slučaja na koje nadam se imam pravo.[pray]
Ruski milijunaš kupuje po RS
Burlakov je spreman kupiti i Rudnik Ljubija (državni kapital koji ne pripada Mittal rudnicima Prijedor), te fočanski rudnik mrkog uglja Miljevina, kojeg je Vlada preuzela u stečaju
[color=blue]Tko ima kakvu ideju kako on to misli izvoziti?!?!?!?[/color][proud]