Kulinarski kutak

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Kulinarski kutak

NK Trnju svaka čast…dečki znaju mora se priznati…

Kod trovaca sam bio jedanput. Bilo je jedan ujutro i nas par deckiju je krenulo nesto pojesti nakon crnog vina…

Sjeli smo se kod trovaca i dok smo cekali ćevape čovjek nam nosi kajmak i bas je u moju porciju kajmaka zario palac… kad mi je dodao zdjelicu s kajmakom, tip je ni pet ni šest, polizao kajmak sa palca i otisao dalje okretat cevape

to ti je pravi rostilj

[url="http://www.neuralab.net"][color=black][/color]Neuralab - Artificial intelligence and web development[center][/center][/url]

Podržavam trottera za “zvonce”,ja se osobno rado sjećam punjene pljeskavice u “starom kotaču”.
A gdje je taj “čingać”??

iza borongaja prema trnavi kad se ide. najbolje ti je ici po slavonskoj prema istoku i onda skrenes lijevo u m.cavica…prodjes ledo, prodjes tekstil promet, i prodjes konzumovo mega skladiste, kad dojes do nekog polumostica moci ces ici samo lijevo ili desno i ti odes desno…nakon jedno 100 m voznje vidjet ces konzum, preko puta ti je čingać

[url="http://www.neuralab.net"][color=black][/color]Neuralab - Artificial intelligence and web development[center][/center][/url]

Konac!
Dao si mi ideju kamo da odem danas na ručak sa poslovnim partnerima. [thumbsup]
Na jednoj od fotografija imate i broj telefona.

Što da vam kažem ljudi nego: Dobar tek!!!
[smiley][thumbsup]

La vita e bella!

Posejdone,
evo nešto iz tvog kraja, ako voliš da ručak duže traje

[smiley][smiley] pogotovo ako je živu jede……


Posejdone, evo nešto iz tvog kraja, ako voliš da ručak duže traje

O, fina je to beštija!
Prvo bih od toga napravio dobru juhu (uz dodatak neke ribe, recimo: trlja, pirka, bukva i omanje škarpine)
Zatim bih pristupio čiščenju grancigule i to bi neko vrijeme trajalo.
Posebno bih skuhao manistru i u to stavio očišćenog raka zajedno sa ostalim začinima i dodacima.
Ako bih uz to dodao i pokal crnog vina, pola Olimpa bi mi došlo na gozbu. [wink]

La vita e bella!

Ovdje smo danas bili i ovo ručali (trajalo do malo prije)


Ovdje smo danas bili i ovo ručali (trajalo do malo prije)

Akme koja lijepa kamena kućica…ako me moj vid ne vara ovo bi trebao biti janjac,al otkud janjac u ovo doba…a što je ovo pored njega…[shocked]


iza borongaja prema trnavi kad se ide. najbolje ti je ici po slavonskoj prema istoku i onda skrenes lijevo u m.cavica…prodjes ledo, prodjes tekstil promet, i prodjes konzumovo mega skladiste, kad dojes do nekog polumostica moci ces ici samo lijevo ili desno i ti odes desno…nakon jedno 100 m voznje vidjet ces konzum, preko puta ti je čingać

Skreneš u m.čavića..najprije prođeš dalekovod, onda ledo…mislim da ću u petak tamo ručati.


brentos: ” Ovdje smo danas bili i ovo ručali (trajalo do malo prije) ” Akme koja lijepa kamena kućica…ako me moj vid ne vara ovo bi trebao biti janjac,al otkud janjac u ovo doba…a što je ovo pored njega…[shocked]

Na mom terenu, kad se potrudiš, svašta nađeš, pa i janjca od 7,5 kg početkom prosinca. Bio je odličan.. ovo ti je vitalac – brački specijalitet, iznutrica pečena na ražnju do cca 3/4, dobro zbijeno, onda se omota maramicom, od tog istog mališana i (normalno vrlo pomno očišćenim) crijevima. Peče se dok ovaj vanjski sloj ne postane rumen i hrskav, mljac. Sve se zalijeva bolskim plavcem, a onaj tko vozi čeka u drugoj kućici.

Blentos tvoja slika pecene zivotinje,osvaja nagradu. To je do sad bio Bin Ladenov rođak,poznatiji kao Arap.Blentos ,samo tako ljudino.BRAVO DECKO[thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Zaboravio sam, ono iza su zimski brdski krumpiri pod pekom.

Bome,divota…a ovo sa iznutricama i crijevima prvi put vidim…al sigurno je dobro…ne sumnjam[thumbsup]


Zaboravio sam, ono iza su zimski brdski krumpiri pod pekom.

Ajd,još to malo objasni,molim te…
[huh]

New Report

Close