NK Trnju svaka čast…dečki znaju mora se priznati…
Kod trovaca sam bio jedanput. Bilo je jedan ujutro i nas par deckiju je krenulo nesto pojesti nakon crnog vina…
Sjeli smo se kod trovaca i dok smo cekali ćevape čovjek nam nosi kajmak i bas je u moju porciju kajmaka zario palac… kad mi je dodao zdjelicu s kajmakom, tip je ni pet ni šest, polizao kajmak sa palca i otisao dalje okretat cevape
to ti je pravi rostilj
Podržavam trottera za “zvonce”,ja se osobno rado sjećam punjene pljeskavice u “starom kotaču”.
A gdje je taj “čingać”??
iza borongaja prema trnavi kad se ide. najbolje ti je ici po slavonskoj prema istoku i onda skrenes lijevo u m.cavica…prodjes ledo, prodjes tekstil promet, i prodjes konzumovo mega skladiste, kad dojes do nekog polumostica moci ces ici samo lijevo ili desno i ti odes desno…nakon jedno 100 m voznje vidjet ces konzum, preko puta ti je čingać
Konac!
Dao si mi ideju kamo da odem danas na ručak sa poslovnim partnerima. [thumbsup]
Na jednoj od fotografija imate i broj telefona.
Što da vam kažem ljudi nego: Dobar tek!!!
[smiley][thumbsup]
Posejdone, evo nešto iz tvog kraja, ako voliš da ručak duže traje
O, fina je to beštija!
Prvo bih od toga napravio dobru juhu (uz dodatak neke ribe, recimo: trlja, pirka, bukva i omanje škarpine)
Zatim bih pristupio čiščenju grancigule i to bi neko vrijeme trajalo.
Posebno bih skuhao manistru i u to stavio očišćenog raka zajedno sa ostalim začinima i dodacima.
Ako bih uz to dodao i pokal crnog vina, pola Olimpa bi mi došlo na gozbu. [wink]
Ovdje smo danas bili i ovo ručali (trajalo do malo prije)
Akme koja lijepa kamena kućica…ako me moj vid ne vara ovo bi trebao biti janjac,al otkud janjac u ovo doba…a što je ovo pored njega…[shocked]
iza borongaja prema trnavi kad se ide. najbolje ti je ici po slavonskoj prema istoku i onda skrenes lijevo u m.cavica…prodjes ledo, prodjes tekstil promet, i prodjes konzumovo mega skladiste, kad dojes do nekog polumostica moci ces ici samo lijevo ili desno i ti odes desno…nakon jedno 100 m voznje vidjet ces konzum, preko puta ti je čingać
Skreneš u m.čavića..najprije prođeš dalekovod, onda ledo…mislim da ću u petak tamo ručati.
brentos: ” Ovdje smo danas bili i ovo ručali (trajalo do malo prije) ” Akme koja lijepa kamena kućica…ako me moj vid ne vara ovo bi trebao biti janjac,al otkud janjac u ovo doba…a što je ovo pored njega…[shocked]
Na mom terenu, kad se potrudiš, svašta nađeš, pa i janjca od 7,5 kg početkom prosinca. Bio je odličan.. ovo ti je vitalac – brački specijalitet, iznutrica pečena na ražnju do cca 3/4, dobro zbijeno, onda se omota maramicom, od tog istog mališana i (normalno vrlo pomno očišćenim) crijevima. Peče se dok ovaj vanjski sloj ne postane rumen i hrskav, mljac. Sve se zalijeva bolskim plavcem, a onaj tko vozi čeka u drugoj kućici.
Blentos tvoja slika pecene zivotinje,osvaja nagradu. To je do sad bio Bin Ladenov rođak,poznatiji kao Arap.Blentos ,samo tako ljudino.BRAVO DECKO[thumbsup]
Bome,divota…a ovo sa iznutricama i crijevima prvi put vidim…al sigurno je dobro…ne sumnjam[thumbsup]
Zaboravio sam, ono iza su zimski brdski krumpiri pod pekom.
Ajd,još to malo objasni,molim te…
[huh]