KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

po meni ,jedino rjesenje je pokretanje tužbe-vecinskog vlasnika države, od strane dionicara za krsenje zakona-obavezu upravljanja paznjom dobrog gospodartvenika

nisu radna mjesta izmišljena.svaki je krvavo zaradiominimalac.vi kao da ste zaboravili ukojoj državi živite i šta se radi otkad ona postoji

http://www.poslovni.hr/vijesti/gase-audio-zbog-obuzdavanja-cacica-199093.aspx

Svih 214 radnika Adriachema danas dobilo otkaz
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 23.02.2012. – 18:52:57

SPLIT – Svih 214 radnika Adriachema u stečaju danas je u službeno dobilo otkaze tako što su im vraćene radne knjižice nakon isteka jednomjesečnog otkaznog roka, izvijestio je sindikalni povjerenik u tom kaštelanskom poduzeću Željko Stojak.

"Ispitno ročište zakazano je za 27. ožujka na splitskom Trgovačkom sudu, a mi radnici koji smo danas i formalno dobili otkaz, do tada ćemo napraviti obračun svojih potraživanja u stečajnom postupku", izjavio je Stojak za Hinu.

Po njegovim riječima radnici će potraživati isplatu 10 zaostalih plaća, otpremnine i božićnicu odnosno svih obveza tvrtke prema zaposlenicima koje su bile regulirane kolektivnim ugovorom, a nisu izmirene.

Stojak je podsjetio kako je sindikalno izaslanstvo Adriachema 15. veljače bilo u Ministarstvu gospodarstva u Zagrebu.

"Na tom smo sastanku predložili da država, kao većinski vlasnik Adriachema, odustane djelomično ili u cijelosti od hipoteke nad zemljištem, odnosno nekretninama u korist radnika, ali još nismo dobili nikakav odgovor na taj naš prijedlog", kazao je Stojak.

Pojasnio je kako je država stavila hipoteku nad zemljištem Adriachema jer je u posljednje dvije godine više puta davala pozajmice tom poduzeću iz kojih su se povremeno isplaćivale i minimalne plaće.

"Cjelokupna površina zemljišta s proizvodnim halama Adriachema je oko 63.000 četvornih metara, vrijednost te imovine procjenjuje se između 10 i 20 milijuna eura, a to znači da bi država eventualnom njenom prodajom mogla profitirati, a radnici ostati bez stečajne mase i ne bi dobili ništa", kazao je Stojak.
http://www.seebiz.eu/svih-214-radnika-adriachema-danas-dobilo-otkaz/ar-27440/

a posto ksst prdaje zemlju?? [shocked]

asti prometa danas ! počela rasprodaja ?

Tako ni ja neznam izlaziti [rolleyes]….izgleda dolaze neki novi klinci. Da nije šortanje počelo? [huh]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

neznam, ovo mi se ne sviđa, drago mi je kad padne na 1400 da se malo provozan do 1500-1600 al kad je ispod 1200 me strah da je na zakucaju do poda (neki hrabriji od mene bi sad uzeli 20 tak komada i za 10 dana to kapitalizirali na 1600) al ovaj put me malo strah.

Sjetite se kako je bilo prije mjesec dana,prvo skini na 1100 a onda diži na 1800!

A di je onaj s 4900 kuna? Što se dogodilo u međuvremenu?

Sad se samo trebaju povući s prodaje ovaj s 25 kom. na 1260 i ovaj sa 105 kom na 1365 kn, klasična navlakuša!

Da sam rješio ono što sam trebao ovaj na 1260 bi drugi put malo razmislio o svojoj prodaji, nek se još malo dečki zezaju mogli bi i do 1000 zašto ne

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Školska navlakuša tri ozbiljnija naloga na prodaji 1. 1390 kn – 19 kom, 2. 1450 kn – 20 kom, 3. 1469 kn-4H. a nakon toga šuplje. a ni jedan veći na početku prodaje.

New Report

Close