plavi:
”
ličan: ” neki koji više nisu u Ingri su došli sa čelinh mjesta većih građevinskih i montažerskih firmi) ” Može li malo podrobnije informacije o ovoj tvrdnji? Naime još jesenas sam načuo iz 2 izvora da bi Ingra mogla kupiti jednu tvrtku, iz građevinskog sektora.
”
[wink][wink][wink]
Daj ne zezaj nego šalji PM..[wink]
Može li malo podrobnije informacije o ovoj tvrdnji?
Naime još jesenas sam načuo iz 2 izvora da bi Ingra mogla kupiti jednu tvrtku, iz građevinskog sektora
Čuo sam i ja da se Oppenheim druži sa jednim novopečenim debeljuškastim “građevinarom”,ali to nije bit moga posta.Pozdrav.
Ma nemam pojma nista, samo razmisljam da imaju casha od IPO-a i da moraju to negdje uloziti osim Arene.
Ma nemam pojma nista, samo razmisljam da imaju casha od IPO-a i da moraju to negdje uloziti osim Arene.
Mislim da tu nije problem cash (nikad nije,a nadam se da nikad niti neće biti) već modalitet kako da dođe natrag.[smiley][smiley][smiley]Sad sam se već dosta otkrio,a postao sam i ciničan.
Naravno, u investicije kao što je tvornica biodizela u Ivanić Gradu.
Ako se ne varam ljetos su rzgvr o kupnji Montmontaže.
Može li malo podrobnije informacije o ovoj tvrdnji? Naime još jesenas sam načuo iz 2 izvora da bi Ingra mogla kupiti jednu tvrtku, iz građevinskog sektora Čuo sam i ja da se Oppenheim druži sa jednim novopečenim debeljuškastim “građevinarom”,ali to nije bit moga posta.Pozdrav.
Ne znam svašta se priča.No upravo čitam malo analitiku koju mi je donio prijatelj broker,na ovim cijenama
market value Ingre ispod 300 mil. eura,jeftino mislim si ja,kad me ubode u oči Belje skoro 400 mil. eura.Ok
Belje je Todorićevo,Todoriću će uzet Migros (mada ne znam baš dal će ono imati tu neke prođe,Turci ne cugaju,ne jedu svinjetinu),ipak je to drugi sektor,ali sam prasnuo od smijeha da jedno Belje trenutno vrijedi 30% više od Ingre.Onda sam skužio u čemu je stvar dionica Belja oko 370,a Ingrina je preko 43 soma i mislim da većina ekipe koja ide upucati recimo 100 000 Kn u startu misli kupiti rađe Belje nego Ingru,jer nažalost takva je psihologija.Poanta ovog je ta da bi se trebalo početi razmišljati o stck splitu.
Može li malo podrobnije informacije o ovoj tvrdnji? Naime još jesenas sam načuo iz 2 izvora da bi Ingra mogla kupiti jednu tvrtku, iz građevinskog sektora Čuo sam i ja da se Oppenheim druži sa jednim novopečenim debeljuškastim “građevinarom”,ali to nije bit moga posta.Pozdrav.
Dobaaaaaar.
(,samo ta ljubav nema veze sa građevinom)
Ja sam nosioc ugovora, a ti si kooperant i tvoji su realizacija i svi troškovi osim 3,5% šta je moje bez ikakvog rizika po INGRA-u), ,
Pa malo uzimaju,jesu li barem platili na vrijeme?Ako je to tako j…. poso,ja sam očekivao da sve isfinanciraju
pa onda ižmikaju kooperante i uberu veću lovu,barem se tako prije radilo.
Jedna stvar se već dugo ne spominje a to je širenje na bliska nam susjedna tržišta. Zna ko išta o Makedoniji i recimo dal ingra nešto tamo kupuje. Kolega Matrix i Plavi znate Vi kaj dali će se dole kaj preuzimati pošto ste autoritet na tom području?
Čini mi se da fondovima paše ovih 43-44k kuna za istovar.
Znači mogla bi se tu utvrditi granica.
Vidim da neke dionice padaju još, ili nakon rasta padaju, no kod INGRe je čini mi se pad došao do granice.
Ne znam svašta se priča.No upravo čitam malo analitiku koju mi je donio prijatelj broker,na ovim cijenama market value Ingre ispod 300 mil. eura,jeftino mislim si ja,kad me ubode u oči Belje skoro 400 mil. eura.Ok Belje je Todorićevo,Todoriću će uzet Migros (mada ne znam baš dal će ono imati tu neke prođe,Turci ne cugaju,ne jedu svinjetinu),ipak je to drugi sektor,ali sam prasnuo od smijeha da jedno Belje trenutno vrijedi 30% više od Ingre.Onda sam skužio u čemu je stvar dionica Belja oko 370,a Ingrina je preko 43 soma i mislim da većina ekipe koja ide upucati recimo 100 000 Kn u startu misli kupiti rađe Belje nego Ingru,jer nažalost takva je psihologija.Poanta ovog je ta da bi se trebalo početi razmišljati o stck splitu.
dobar ti je broker nema što!
zato ja njihova razmišljanja najčešće preskačem! [smiley]