INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ok ,evo me na 8,00,dijelim postolje sa još nekim.

Treba se maknuti s bida, potpuno. Ovako samo ohrabrujemo burekđije da trejdaju za par bureka.
Treba pustiti burekđije da sami vode igru pa da vidimo što će napraviti. Neka zatuku Ingru na 7 kn ako su face pa im onda poberimo na dnu dna sve dionice. Ovo kokošarenje 20 lipa gore dolje samo nas još tvrđe betonira na ovim razinama.
To je moje mišljenje, a svatko neka radi što želi….
[/quote]
A što nebi ovako: Maknimo se svi sa aska do 9,50 pa neka burekdžije prodaju ispod 8 ako im se isplati. Tada će znati da nema kupnje ispod 9,50 pa neće prodavati za badava. Ideja nije loša zar ne? Idemo?

neće uvijek biti ovako.

Evo držim blokadu 10000 komada 9,16

čisto sumljam da je potrebno ovo je bio low dana do kraja dana idemo možda čak do nekih 8,70
[/quote]
Ti pogodio a dali ti keca. [angry]

neće uvijek biti ovako.

Evo držim blokadu 10000 komada 9,16

čisto sumljam da je potrebno ovo je bio low dana do kraja dana idemo možda čak do nekih 8,70
[/quote]
Ti pogodio a dali ti keca. [angry]
[/quote]
šta da kažem nije ni komentara vrijedno što se na ovoj dionici događa,ako ovo ode ispod 8 onda stvarno neznam mislim da nema teoretske šanse da prosjećna ode ispod 8kn polako se bliži izvješće za 9 mjeseci bit će bolje od onog zadnje godine kad je cijena dionice bila 22kn,još ako računamo dokapitalizaciju znači realna cijena je 11kn bez dobivenog posla u alžiru od 56 milja eura.
Firma koja ima tržišnu vrijednost od 108 milja kuna dobije posao od 408 milja kuna mislim to sve govori.

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

ako ovo ode ispod 8 onda stvarno neznam mislim da nema teoretske šanse da prosjećna ode ispod 8kn

ja sam bio uvjeren da nema šanse da padne ispod 10 kn, a na 9 sam kupovao kao lud uvjeren da sam ja rijedak sretnik koji kupuje po toj cijeni….
a sada…pravo da ti kažem, 7 kn me uopće ne bi iznenadilo, pitanje je samo da li rušitelji imaju računicu (tuđe margine) iz kojih bi se mogli nakrcati ako padne do tamo…tako da [undecid]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti investicijski savjet za ulaganje

ako ovo ode ispod 8 onda stvarno neznam mislim da nema teoretske šanse da prosjećna ode ispod 8kn

ja sam bio uvjeren da nema šanse da padne ispod 10 kn, a na 9 sam kupovao kao lud uvjeren da sam ja rijedak sretnik koji kupuje po toj cijeni….
a sada…pravo da ti kažem, 7 kn me uopće ne bi iznenadilo, pitanje je samo da li rušitelji imaju računicu (tuđe margine) iz kojih bi se mogli nakrcati ako padne do tamo…tako da [undecid]
[/quote]
svemu kad tad dođe kraj tako i padu ingre

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

[/quote]
svemu kad tad dođe kraj tako i padu ingre
[/quote]
da naravno svemu dođe kraj,al ovi pad traje treću godinu. Lp

Sutra je novi dan , tj danas.

Ovdje uvijek iste priče. Naravno da pada kad nitko ne želi dati više, svi očekuju da će moći još jeftinije kupiti što je i realno jer uvijek netko i prodaje jeftino. Čak i MEGIDO1 spominje da je na asku na 9.5, super, znači ni on ne vjeruje da vrijedi više? Znam da vrijedi, ali će se puno dioničara zadovoljiti sa cijenom od 9.5 i takav stav će stopirati rast. Ovdje sve neki špekulanti, ali barem je forum živ, još da nema moderacije postova…

Malo sam iznenađen ovim padom…
Svi su ovdje bili spermni za rast, neki su bili spremni stati na branik, ali ništaa…
Sigurno se Sile Mraka urotile..

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

8,30———11000 evo ne da mi se čekati po kunu

peyo

opa, DAX na 5900 – toliko je bio početkom kolovoza zadnji put…hvataju se pozicije prije 23. [lol]

peyo @ ako si ih prosuo iznad 9 ok…ako samo skupljas [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close