INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet rasprodaja!
Ovo postaje smiješno

ovo nije sigurno rasprodaja sa jadnih 300 000 kn

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Rasprodaja je sve sa popustom 🙂

Po mome mišljenju, isto kao i Crobex (postavio sam grafove na analiza..) Ingra ide ispod 8 kn. Bid se povećao, ali ga u sekundi mogu smanjiti. Ovo je samo optička varka koje ne pali.
LP

Sokol ga nije volio ... Mrgud !!

Cijen najmanje ovisi o Ingri.

Ukupna vrijednost imovine četiriju obveznih mirovinskih fondova (OMF) u prošlom je mjesecu pala za 0,6 posto ili 283,3 milijuna kuna. Realno, najviše je novca isparilo iz portfelja Raiffeisen OMF-a, čak 72 milijuna kuna, što je 0,6 posto vrijednosti cijelog portfelja, pokazuje mjesečno izvješće Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA).

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Ok ,evo me na 8,00,dijelim postolje sa još nekim.

peyo

Po mome mišljenju, isto kao i Crobex (postavio sam grafove na analiza..) Ingra ide ispod 8 kn. Bid se povećao, ali ga u sekundi mogu smanjiti. Ovo je samo optička varka koje ne pali.
LP

Ne znam jesi li mislio na koleraciju između Crobexa i Ingre, ako jesi, mislim da ne drži vodu!? Ingra je jednostavno žrtva loših poslovnih poteza i ulaganja, te bacanja keša u rizične projekte, a ne ide joj na ruku niti situacija na našoj burzi.

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Treba se maknuti s bida, potpuno. Ovako samo ohrabrujemo burekđije da trejdaju za par bureka.
Treba pustiti burekđije da sami vode igru pa da vidimo što će napraviti. Neka zatuku Ingru na 7 kn ako su face pa im onda poberimo na dnu dna sve dionice. Ovo kokošarenje 20 lipa gore dolje samo nas još tvrđe betonira na ovim razinama.
To je moje mišljenje, a svatko neka radi što želi….

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

LP

Ne znam jesi li mislio na koleraciju između Crobexa i Ingre, ako jesi, mislim da ne drži vodu!? Ingra je jednostavno žrtva loših poslovnih poteza i ulaganja, te bacanja keša u rizične projekte, a ne ide joj na ruku niti situacija na našoj burzi.
[/quote]
Ne samo sam na grafovi i analize postavio drugačije, svoje viđenje, kako Crob, tako i Ingr, a za razliku postanih od dvije različite osobe. Grafove sam crtao jutros prije otvaranja burze s sugeracijom pada, što se vidi iz vremena na grafovima. O koleraciji nema govora.
LP

Sokol ga nije volio ... Mrgud !!

Ma ništa od toga, kad se 37000kom postavilo ispred. Nema tu dogovora, bolje kompanjone možeš naći za rasprodaju. Do 9 kn ima samo 13000kom i mislim da će pred kraj burekmajstori koji su u kešu navaliti na ask, ukoliko ne bude još jedne akcije prosipanja po bidu. Ja danas ipak nisam jeo burek, ali bi sutra mogao. [lol]

neće uvijek biti ovako.

Kako vas fino muljaju i deru ovdje to je melem za oči !

Malo na asku po 15.000 komada pa po bidu i tako ukrug, dobarrrrrrrrr……….

Neodoljivo na Validus podsjeća !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Pa frende sad imaju priliku,ako sad bid nije ozbiljan………..onda ne znam.

peyo

New Report

Close