Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Burze: Crobex ponovo ispod 3.700 bodova

Naslovnica Forum Komentari članaka Burze: Crobex ponovo ispod 3.700 bodova

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

he he nemaš ti pojma kome sam ja sve dupli nick.

ali mislio bih da je osnovna zadaća moderatora da paze da ljudi ne gase portal poslovnog s osjećajem mučnine.

btw evo mišljenje s jednog slovenskog foruma koji se bavi ulaganjem na ZSE:

vam pa priporočam, da ne berete foruma na poslovni. hr, ker je pa tam diskusija na ravni neandertalcev, žal. in še tisti kanček optimizma, ki je ostal lahko po branju tistega kmalu izgine…isto velja za portal business.hr

priču o ‘drhtavim ručicama’

moguce ste iz odredjenih razloga previse nervozni pa niste sebi dopustili i drugaciju interpretaciju…
drugim rijecima, mozda se i sam petrov vec debelo sprda s tim pojmom i namjerno ga stavlja pod navodnike…
kazem mozda, jer ne poznam covjeka… a da budem iskren, nije bas da na to zelim trositi previse vremena [wink]
u krajnjoj liniji, taj pojam moze biti kompleksniji od onoga kako ste ga vi dozivjeli… barem meni…

kako god bilo, vas pogled na ovo i mogucnost koju sam gore opisao
mozda dokazuje da je taj dio slike ipak zaklonjen u oku promatraca [thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

ne vidim koji bi mogao biti smisao i opravdanje moderiranja ako ne taj da se eliminiraju uvredljive i agresivne poruke? kakve postove onda uopće izbacujete ako puštate ovakva isfrustrirana pljuvanja???

Hvala prijatelju gorgija što me branite, ali neka frogy piše što želi, ipak je moguće da samo izvršava zadatak koji je dobio. Naravno da domaće tržište kapitala nije izolirano od globalnih kretanja. U Kini poskupi benzin, padne neelastična kineska (pa tako i globalna) potražnja za sirovom naftom, padne cijena nafte na svjetskim tržištima, a Končaru i Belišću pojeftine troškovi energenata te tako porastu očekivanja njihove više neto dobiti… Kakve veze ima poskupljenje benzina u Kini s cijenom Končara, bilo je pitanje koje mi je postavljeno… Da hrvatske banke nisu zahvaćene kreditnom krizom sa Zapada objavio je HNB u publikaciji "Financijska stabilnost" i to je jedan od temeljnih razloga zbog kojeg su dionice financijskog sektora pronašle mjesto u mom portfelju. [pray]

Pohlepa špekulanta tjera da zauzme preveliku rizičnu poziciju. Taština mu ne dozvoljava da prizna grešku transformirajući ga u navodnog "dugoročnog investitora". Ali on to nije jer nitko ne zaslužuje nazivati se investitorom ukoliko je emotivan. Zato pamet u glavu: kupuj podcijenjene dionice i dobro diverzificiraj svoj portfelj.

eh znam da će tih po zadatku uvijek biti i ne smeta mi to, pa i njihovi su stavovi legitimni. ja bih samo kao korisnik i član foruma volio da oni koji ih šalju povećaju budžet za te svrhe pa za taj posao počnu uzimati ljude s elitnih sveučilišta a ne baš te "neandertalce" za koje se pročulo i izvan granica lijepe naše.

Ovdje upišite svoj komentar…

eh znam da će tih po zadatku uvijek biti i ne smeta mi to, pa i njihovi su stavovi legitimni. ja bih samo kao korisnik i član foruma volio da oni koji ih šalju povećaju budžet za te svrhe pa za taj posao počnu uzimati ljude s elitnih sveučilišta a ne baš te "neandertalce" za koje se pročulo i izvan granica lijepe naše.

da, pravi se javio…

New Report

Close