Da sve su krive drhtave ručice, drhtava ručica je prodala zabu na 12.800, drhtave ručice su povukle milijarde iz OIF-ova u jednom danu, drhtava ručica je izjavila da je crobex na 4000 precijenjen 40%, drhtava ručica poklapa bidove sa 500 000 milja kuna, drhtave ručice iz TOP 10 ( pa i pozicije 1,2 3 u top 10) režu svoje pozicije ko da nema sutra, a i meni ruka tolko drhti da jedva ovo pišem.
Daj prestani, sad si već degutantan
Ajde drago mi je da nisam usamljen u svojoj kritici termina i načina pisanja autora članka, kako me se prošli put napalo mislio sam da jesam. Posve je jasno da situciju na našem marketu trenutno diktira situacija vani, svaki i najmanji potres vani kod nas će se pojačano osjetiti a rasta biti neće bez globalnog oporavka. Jednostavno, umreženi smo sa svijetom, više nismo izolirani otok. Riječ je o globalnoj krizi tržišta kapitala i stvarno već blesavo zvuči pojam "drhtava ručica".
Gospon Petrov, saberite se, priču o "drhtavim ručicama", munjevitom oporavku koji slijedi i koji će preneraziti one u cashu iz vašeg pera čitam još od Businessa i Crobexa na 4600-4700, da kretenski nastup na TV ponovo ne spominjem. Shvaćate li da vaše riječi za one neupućene i neiskusne imaju posebnu težinu, ljudi mogu dobiti krivi dojam i junačiti se. Osobno znam neke koje je vaš istup na Novoj ohrabrio da love padajuće noževe.
…razumijem da možete imati različita mišljenja,ali ovo je ispod svake kulture dijaloga…žabac,a vidim da je to tvoj glavni dnevni zadatak…ostaćeš mali ,nakostriješen i zelen..,a takve ni princeze ne vole…
Bako, čudno mi je da stalno mene kritiziraš a pogledaj mišljenja drugih, što se nisi prije javila? Ali ne brini, zadnja od mene a ti i dalje brani nešto neobranjivo.
žapčiću,ti si mi najdraži…da se razumijemo ja jesam za suprostavljanje mišljenja,ali na civilizacijskom nivou…i zato ja branim tpetrova…ko što bih branila i tebe žapčiću…
A što je sa terminima "laprdati" i "degutantno" koje su upotrijebili moji prethodnici, zašto si tek sada reagirala?
…žapčiću,oni jesu upotrijebili izraz laprdati i degutantno,što je u ovom kontekstu vrlo nekulturno.,ali i ti si upotrijebio izraz kretenski nastup na televiziji…dakle tu ste negdje,mada moram priznati da si ipak malo uznapredovao…i sada zbog šlifa padneš na plesu…
Bako, ne želim se sa tobom prepirati jer imam osjećaj da si dobra osoba čim ustaješ u obranu nekog koga ne poznaš.
Da argumentiram-vidi ovu autorovu rečenicu: Tutnjava kreditne krize na tržištima kapitala razvijenih zemalja nastavljena je, a “drhtave ručice” malih investitora na Zagrebačkoj burzi preplašile su se njene jeke koja odzvanja od negdje daleko.
Boldani dio navodi na zaključak da situacija vani sa nama nema previše veze, a to je opasan zaključak. Kriza je GLOBALNA, ako sranja bude na burzama vani kod nas će biti još veća pa taman bila naša ekonomija potpuno imuna na financijski kaos u svijetu, a nije, inflacija, poskupljenja, manji BDP…sve se to osjeti kod nas. Zašto? Zato što je naša burza umrežena, kroz godine jako ju je dignuo strani kapital. Sjeti se samo East Capitala i Gustavie kako su uletili ovdje, poslije Šveda došla je borba za Plivu i sve je to jako diglo naše plitko tržište. Dakle već tada je bio utjecaj iz svijeta, samo sa suprotnom inercijom.
Sada stranog kapitala koji je pumpao naše plitko tržište nema, ekipa koja je uletila na kraju nahebala je kao što nahebu zadnji u lancu sreće i to je to. Oporavak burze će kod nas uslijediti kada se smiri situacija vani, premda ni tada bonaca vani neće imati značajno većeg ili manjeg utjecaja na našu ekonomiju od onoga koji grmljavina sa svjetskih financijskih tržišta ima sada. Hoće li i onda autor koristiti rečenice u stilu prethodnocitirane, samo promijenjenog predznaka?
moderatori!?
podrška bakici, izriče potpuno moje misli koje sam imao čitajući ove komentare.
ne vidim koji bi mogao biti smisao i opravdanje moderiranja ako ne taj da se eliminiraju uvredljive i agresivne poruke?
ako već zbog moderiranja moramo čekati ponekad i satima da bismo pročitali nečije postove koji nas zanimaju, onda valjda bar imamo pravo očekivati da to moderiranje i funkcionira i spriječi da do nas dopru ispadi tipa nekih ovdje gore. kakve postove onda uopće izbacujete ako puštate ovakva isfrustrirana pljuvanja???