BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Tigrus,

Nova Godina nam dolazi. Odakle izvire sav taj pusti pesimizam.

Pa Bandić će sve srediti. Kao argument stavljam sljedeći link:
http://www.milanbandic.com/predsjednicki-program.html
[sealed]

A kao potvrdu vlastite kompetencije ističem trenuto 7. mjesto na virtualnoj burzi Poslovnog. [lol]

pa kolega, ja nisam pesimistican!
dapace, jako sam optimistican jer nam evo polako ali sigurno Nova godina kuca na vrata…
[smiley]

sto se tice dionica, sjedim 98% u Cashu.
shavcate li sada moj optimizam?
[wink] [smiley]

Lijepo i jasno rečeno. Nema se što prigovoriti. [thumbsup]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Tigrus,

Nova Godina nam dolazi. Odakle izvire sav taj pusti pesimizam.

Pa Bandić će sve srediti. Kao argument stavljam sljedeći link:
http://www.milanbandic.com/predsjednicki-program.html
[sealed]

A kao potvrdu vlastite kompetencije ističem trenuto 7. mjesto na virtualnoj burzi Poslovnog. [lol]

pa kolega, ja nisam pesimistican!
dapace, jako sam optimistican jer nam evo polako ali sigurno Nova godina kuca na vrata…
[smiley]

sto se tice dionica, sjedim 98% u Cashu.
shavcate li sada moj optimizam?
[wink] [smiley]

[/quote]
Šta oćeš reći da si ti neki pokazatelj u kome smjeru će tržište, pa do sada nisi bio niti jedanput u pravu svaku put te tržište demantiralo.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

7 kom 10:00 80,03
10 kom 12:34:37 80,53

hoces javiti ako uspijes izaci s plusom?
to ce biti pravi podvig!
[thumbsup]

7 kom 10:00 80,03
10 kom 12:34:37 80,53

hoces javiti ako uspijes izaci s plusom?
to ce biti pravi podvig!
[thumbsup]
[/quote]

kolega ajde idite plašite novajlije ako ste već ukeširani, imam ja previše kilometara i godina da bi me ovakvi pakosni komentari ljudi koji prizivaju pad uzbuđivali. uostalom doista ne razumijem što vas zanima moj plus i minus.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

E Tigrus, Tigi,Tigi [shocked], 98 posto u cash-r-a. Naprosto ne vjerujem ovom što sam pročitao.
Vi ste ili najveći poznavatelj hrv. tržišta kapitala ili najveći kockar na hrv. tržištu kapitala.
Ajmo vako, a probat ću bit kratak. Padamo već ni sam ne znam koliko već dugo. Klasičnog fondovskog umivanja prozora nema, nije bilo niti će ga u ova dva dana biti. Svaki novi trgovinski dan sve manji promet. Spread-ovi na pojedinim dionicama [shocked], a ekipa koja drži papire nikako da se razgoropadi i pocepa bid. Prodaja na dionicama ravna livada s pokojim ranjenikom koji tetura vamo-namo, a ni sam ne zna bi li prodao ili ne bi. Ekipa koja zbraja minuse jer su 2008 proveli u papirima umjesto barem 70% u cashu ima takve prebrutalne gubitke da ih tako skoro nećemo vidjeti ponovno ovdje. Ove 4 dionice koje držim (s debelim plusom) ne bih prodao po ovim cijenama ni po cjenu života, a na nulu ne mogu doć niti me toga strah. Eveteisti i day traderi na ovom prometu ne mogu zaraditi niti za običan jogurt, a kamoli za burek, mislim da se svi možemo složiti da bez barem 50M dnevnog prometa daytrade je na kolektivnom godišnjem odmoru. Uglavnom ovo ide, ili satelit ispada iz ove orbite po kojoj sada lebdi bez pogona pa ulijeće u krivom trenutku u atmosferu i sagorjeva bez traga ili se pale motori pa ulazimo naglo i bez najave u višu orbitu. Preporučam sagledati sve materijalne činjenice, pa hladne glave razmisliti o ovome, preporučam probati sagledati duži time frame, ili se, kako bi rekao kolega kojeg nema više ovdje, popišati na ovo. [undecid]

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

mukotrpni i teški rad u pojedinim firmama osobito državnim , se uvijek treba dobro nagraditi
( ovako i mi ostali trebamo raditi da nam privreda bude što je moguće bolja , također pozdrav od srca ministru Popijaču!!!

http://www.jutarnji.hr/hep–hrvatske-sume-i-podravka-spojili-bozic-s-novom-godinom—/435356/

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601109&sid=a6hfchM9LqBw&pos=12

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

mukotrpni i teški rad u pojedinim firmama osobito državnim , se uvijek treba dobro nagraditi
( ovako i mi ostali trebamo raditi da nam privreda bude što je moguće bolja , također pozdrav od srca ministru Popijaču!!!

http://www.jutarnji.hr/hep–hrvatske-sume-i-podravka-spojili-bozic-s-novom-godinom—/435356/

Bas su blesavi, pa mogli su do Sveta tri kralja bacit odmor, a oni samo do 4.1. bez veze [lol]

No pain no Game

E Tigrus, Tigi,Tigi [shocked], 98 posto u cash-r-a. Naprosto ne vjerujem ovom što sam pročitao.

Vi ste ili najveći poznavatelj hrv. tržišta kapitala ili najveći kockar na hrv. tržištu kapitala.

uskoro cete se uvjeriti sto je tocno.

[wink]

uskoro cete se uvjeriti sto je tocno.

[wink]
[/quote]
Do sada smo se bezbroj puta uvjerili u tvoje niškorisne analize pa ne znam zašto bi ovaj puta bilo drugačije, da nisi možda stekao znanje u mjesec dana, nemoguće. [angry]

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

kolega upitnik,

i Vi cete se uvjetiti na vlastite oci.
nastavite buljiti u ekran.

zelim Vam puno srece jer ce Vam trebati.
samo je pitanje hoce li sreca biti dovoljna da Vas spasi…

New Report

Close