ivanaaaa!
Javi se na novi forum. Imaš podršku od mnogih. Bilo bi lijepo da Ti možemo staviti palac gore. Pusa od tvojih obožavatelja koji cijene tvoje pisanje.
S poštovanjem!
GT, kad je udarilo na cca 12, prvo sam mislio da će zatvoriti one gapove oko 10.65 na 4 sata do 15 minuta grafovima, sad sam sve uvjereniji da će doći do pomičnog prosjeka 20 na weekly grafu sa obzirom na neizvjesnost oko fedove odluke sutra…napisao nedavno na jednom stranjskom forumu…to je odradilo čak i više nego šta sam mislio… sad je pitanje samo hoće li doći i do do 50 ma na weekly grafu? Nisam pametan sa tajmingom…
Druga stvar još se susprezem da li da napišem čega sam se nakrcao a vrlo dobar po mojem misljenju hedge na američke dionice… ALI opet ponavljam optuživati će me za svašta nešto… Nikad nitko mi nije prigovorio da sam Nijemac ako ulažem u njemačke dionice, ili japanac ako ulažem u japanske ali ovdje biti će drvlje I kamenje kao prije cca 7 godina….iako su vrhunski odradile tada…
Dosta portala prenosi da je trade deal sa kinom potpisan jučer… Možda fake news a možda ne… Ako je istinito letit će sve ali ono drugo tržište letit će još više…
ATH…….ATH…….ATH…….ATH…….ATH
Informanka, 23 – 27/6.
– ovaj tjedan je bio stvarno čudesan, prinos: boli glava koliki je !
– kako mi je skoro sav portfelj sastavljen od KODT, tako sam ovisna o oscilacijama te dionice.
– KODT me je iznenadio prijevremenom dividendom.
– obično kod tih dividendi cijena dionice padne za veličinu dividende pa i više od toga, a tu na KODT sada nije bio slučaj, došla cijena blizu ili na ATH.
– i tako ovaj tjedan mi je došla velika div. od KODT plus veliki rast cijene dionice, a i ostale gluposti koje imam su doživjele porast cijene i tako meni tjedni prinos dođe na nevjerojatnih +12.0%.
– u ovoj godini +58.5%, fenomenalno dobro za prvih šest mjeseci.
– sada se već pitam hoće li i drugo polugodište biti +50%, odnosno hoće li ove godine biti +100%, za sada sam mišljenja da je godišnji prinos od +100% daleki san, ali čuda se dešavaju, zašto u njih ne vjerovati.
– ovaj tjedan sam povratila sve dugove, kupila sam i par dionica KODT (a skupe dionice, ono boli glava koliko novaca se mora izdvojiti za kupnju samo jedne jedine dionice).
– dosta novaca mi je ostalo i za potrošnju, jer novci su da se troše nije dobro do zadnjeg eura investirati u dionice, ja se najljepše osjećam kad bezbrižno trošim novce.
ivanaaaa!
Javi se na novi forum. Imaš podršku od mnogih. Bilo bi lijepo da Ti možemo staviti palac gore. Pusa od tvojih obožavatelja koji cijene tvoje pisanje.
S poštovanjem!
Ivana, Plavi istinu govori dođi na aktivan forum. Biti će smjeha, suza, zafrkancije, dobrog druženja, ugodnog vremena i naravno rasprava o dobrom i lošem investiranju. Očekujmo te!!
ivanaaaa!
S poštovanjem!
– dok ovaj forum bude radio, na njemu odnosno samo na ovoj temi ću pisati.
– ovaj forum nije idealan što se tiče brzine vidljivosti posta, ali na tjednoj razini ovo funkcionira.
– na novom forumu je stvarno previše drukanja, zbog toga ga i zovem forum za drukanje i navlačenje.
– od ocjena, podrške i lijepog pisanja se ne živi.
– ali od velikog prinosa na burzi, velikih dividendi se stvarno može lijepo živjeti.
– ja sam zaradila za tri života, više mi ne treba, ali i dalje brutalno zarađujem.
– a tu na ovoj temi sve vam pišem, svaki tjedan, u što investiram, koliko čega imam u %, o tjednoj zaradi i o godišnjem prinosu, više od toga vam niti ne treba.
– kako sam trenutno skoro pa samo u jednoj dionici moj prinos možete i sami izračunati.
Pa ovdje se više nema šta ni pisati/čitati. PD se ovakvim ne funkcionalnim forumom ne prikazuje u pravom svjetlu
Svima pusa.
Da ste pratili i čitali šta piše kolegica Ivana mogli ste stvarno izvanredne prinose ostvariti…
Pusa…
Pa ovdje se više nema šta ni pisati/čitati. PD se ovakvim ne funkcionalnim forumom ne prikazuje u pravom svjetlu
Svima pusa.
Ivana je zaštitni znak ovog foruma i bolje je da ostane, ionako čitam samo njezine postove. Ne doživljavam da je njezino hvaljenje KODT-a drukanje. To njeni rezultati uostalom dokazuju.
Na ostalim forumima su glupa prepucavanja forumaša. Jedna riječ meni, pa ja tebi, čisto gubljenje vremena. I neutemeljana drukanja.
Informanka, 30/6. – 4/7.
– lijepi dobitni niz se nastavlja.
– i ovaj tjedan plus +1.6% (nije puno ali veseli).
– u ovoj godini +60.1%, a tek je pola godine.
– ova zadnja dva tjedna malo sam u euforiji, došla velika dividenda, lijepi porast cijene dionice, vratila sam pozajmice, pa sam ponovno uzela jednu manju pozajmicu, relativno dosta sam kupila KODT.
– u svom tom metežu možda sam koji postotak i krivo izračunala, trenutno mi je KODT 96.0% portfelja, na sve kupnje KODT postotak ne raste, možda jer i ovo ostalo što mi čini 4% portfelja raste.
– cilj mi je i dalje, ovisno o mogućnostima kupiti pokoju dionicu KODT, prodati većinu ovoga što mi je preostalo pazeći da me ne zakači porez (čekam protek 2g.).
Prateći Ivanine postove, implementiravši njena razmišljanja u svoj portfelj isti je narastao u zadnjih 20 mjeseci gotovo 150 %. Što reči, hvala Ivana.
Itekako Ivane ima na novom forumu. Piše pod nickom lyla. Iako bi joj bilo primjerenije lyla7. S obzirom da na novom forumu ne možeš čitati postove ako nisi registriran, a ona sve čita jer to ovdje prenosi, mora biti registrirana. Pročitajte tamo sve postove od nicka lyla, malo razmislite i bit će vam sve jasnije. Čak i učestvuje u igri Naj portfelj.
Licemjerstvo je grda stvar. lp