Ne zna ona gdje treba kliknuti da prihvati prijateljstvo. To su inače posebne vještine nevezane za vještine trgovanja dionicama.
– sve ovo što vam je napisao gospon Trial je točno.
– ne zamaram se puno s tehničkim mogućnostima foruma, na koncu opet za 2-3 dana možete pročitati što napišem,
– zašto to ne možete pročitati prije to stvarno nije moj problem, to je problem ovoga foruma.
– na ovom forumu pišem, brzo će 20 godina, i stvarno mi je čudno da ne možete odmah pročitati moje postove.
– nekada davno, davno, kada su se zarađivali veliki novci bila sam suvlasnica jednoga foruma koji je zasigurno tehnički bio puno bolji od ovoga.
– ali tada se je tamo previše drukalo, možda će se neki i sjetiti toga foruma i desetak Ivana s različitim brojevima koje su pisale odnosno pisali na njemu.
– to su stvarno bila zabavna vremena, ali došla kriza i više nije bilo potrebe za forumom.
– na burzi sam dovoljno za sebe zaradila.
– dionice mi nisu osnovna djelatnost, ali i od toga (dividendi) se da lijepo živjeti bez da išta drugo radim, tu još zaradim i na kapitalnoj dobiti.
– znači osnova mojeg investiranja su dividendne dionice.
– mislim da teško mogu bankrotirati na tržištu dionica.
– vać godinama, odnosno desetljećima stvarno znam odabrati o.k dionice za koje drukanje jednostavno nije potrebno a zarada dolazi sama od sebe.
– ovo je stvarno loša godina, velika većina indeksa u dobrim minusima, kod mene mali plus ali plus.
Moj zahtjev je davno odbijen.
– od kada je ovaj forum u ovome obliku ja stvarno niti jedan zahtjev nisam dobila tako da nisam mogla isti i odbiti.
Ja sam joj bio prijatelj prije, pa me maknula , šteta
– evo ja vam garantiram da vaše prijateljstvo nisam maknula.
– evo mogu vam se zakleti da kad bi i željela maknuti vaše prijateljstvo to ne bih znala učiniti.
I ja sam joj poslala request, ali ništa.
– stvarno nemam pojma što ste mi to poslali.
– ali vjerujte mi, to što ste mi poslali ja nisam primila.
koja dionica?
META se točno danas odbila na daily grafu na dnu kanala na finvizu.
Idući tjedan, bude li dobro izvjesce(zavisi šta wall street smatra dobrim,kako mu paše), ide to vjerojatno do 180. Ali nisam tako optimističan, u kratkom roku nemoguće je predvidjeti šta će se dogodit. Ja sam spreman na pad u kratkom roku do 100$. Za prvu ruku je moguće. Dalje ne znam dokle bi moglo. Na cca70- 75 bih ušao sa svim mogućim šta mi bude dostupno. No otom potom. Ali čisto sumnjam u kratkom roku u par mjeseci da bi mogli to gledati 75 dolara, previše će biti zainteresiranih. Snap je pao u 2 dana cca 30%. Ali snap je fundamentalno smeće zasada u odnosu na ovo. Šta će biti sa snapom u budućnosti nemam pojma.
Treba razmislit o dugoročnoj poziciji u meti, ali baš dugoročnoj poziciji, tipa 10 godina, neki iznos šta će se investirat i zaboravit. Nema kruha od trejdanja čestog. Ova godina je iznimka zbog velike volatilnosti, ali ipak sam mišljenja da treba imat jedan čvrsti solidni dio portfelja koji se ne smije dirati.Razmišljam već duže vrimena osobno sta I pratim metu već neko vrijeme (posebice od situacije sa netflixom) . Tko bi mogao toliko čekati i ne gledati uopće više cijenu? Kao da se ne trguje više tom dionicom ikad? Nije lako.
Da se razumimo, da mislim da ce ići 100% na 100$ ne bih ulazio sada na ovoj cijeni i sa ovolikom kolicinom. Ne znam šta će biti. Nadam se najboljem scenariju kao šta sam napisao. Ali sam spreman I na najgori scenarij. I ostat zarobljen unutra sa minusom i ne dirati uopće ili dokupljivat vremenom. Mislim da je ovo super dionica za duge staze. Da će biti lako neće, ali šta je bez rizika danas? Znači gledajući sveukupni risk reward mislim da je povoljan. Sigurno povoljniji nego nekome šta je ulazio na cca 400$. Eto ukratko, šta Bog da to će i biti!
Koliko ja vidim po bid nalozima, netko je procijenio da je TPNG na 75 i 75,20 kuna best buy. Još ako ima kakve inside informacije na kojima temelji svoja uvjerenja i procjene, to je naprosto krasno. 🙂
Meta, ovakve pomake cijena od jučer cca 125 na danas 138 nemoguće je predvidjeti
2010 rivp i dalje rivp. Zasad je porasla 2600 posto.
samo da im do 2030 ovaj v iz rivp ne pobjegne pa budu RIP…..
Meta, ovakve pomake cijena od jučer cca 125 na danas 138 nemoguće je predvidjeti
nadam se da ste prodali ili bar shortali jel after market kaže 112 trenutno…….
[/quote]
nadam se da ste prodali ili bar shortali jel after market kaže 112 trenutno…….
[/quote]
Već je cijena na 100 u premarketu kako sam bio napisao da je jedna od mogucnosti. Ništa od vasih prijedloga nisam napravio. Ne možeš tajmirati market ali stvarno mislim da je ovo dobra dugoročna prilika.
Kaže Zuckerberg “I think we’re going to resolve each of these things over different periods of time,” Zuckerberg said. “And I appreciate the patience and I think that those who are patient and invest with us will end up being rewarded.”
https://finance.yahoo.com/news/zuckerberg-asks-patience-meta-costs-011642485.html