Bome, Sindikat je jak na ovoj dionici, udara se po asku ko da nema sutra 🙂
.
Kod nas raste kad je dobro, a kad je s.anje onda jednostavno nema trgovine. Ocekivao sam da danas nece bas biti trgovine, ali da ce rasti, nikako. I to sve na dan kada smo imali objavu loseg izvjesca, pad futuresa od 3-5%, znacajan pad stranih brodara (GOGL trenutno danas -3,30%)… stvarno ludo 🙂
.
Ne preostaje mi onda nista drugo nego i dalje pratiti sa strane 🙂
Ja sam prodao na nekom prosjeku od 58,60 do 59 eura. Ocekivao lose izvjesce, ozbiljniji pad, kad ono corak. Zaj…. Me naknada stete za brod, al opet rast od 4 posto, svaka cast. Nije mi zao, strpljivo cekati niže ako uopce dode do toga, žilva je ovo dionica jer unatoc padu brodara vani, dividendni prinos je i dalje 8 posto. Tko zna oce li na ex dividendni dan pasti za toliko.
Svjetski indeksi se dobrano crvene, brodarski futuresi prilicnih -5%, strani brodari u finim minusima (2-5%), BDRY -6%, BDI -1,50%… a nasi burzovni optimisti nagurali ATPL na +4%, i to nakon onakvog izvjesca 🙂
.
Nema sta. Vidit cemo u sljedecim danima hoce li Muhamed brdu ili brdo Muhamedu. Ovakve divergencije ne mogu potrajati.
Svjetski indeksi se dobrano crvene, brodarski futuresi prilicnih -5%, strani brodari u finim minusima (2-5%), BDRY -6%, BDI -1,50%… a nasi burzovni optimisti nagurali ATPL na +4%, i to nakon onakvog izvjesca 🙂
.
Nema sta. Vidit cemo u sljedecim danima hoce li Muhamed brdu ili brdo Muhamedu. Ovakve divergencije ne mogu potrajati.
Svaka čast, ali ovo postaje top drukeraj!
To su sve samo gole cinjenice, a kako ce biti dalje cemo ubrzo posvjedociti, smatrao ti to drukerajom ili ne.
Vozarine padaju.
USD pada.
Brodarske dionice padaju.
Kamate rastu.
Izvješća sve lošija.
Konkurenciji veliki broj novih brodova dolazi u naredna na 2 kvartala.
Sumnjiva podjela imovine ATPL.
Dionica raste. Genijalno.