EN DE

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas su prodavali paničari.

Moguće da će Cerp kočiti rast dionice. To smo imali i 2021 godine sa CO bankom.

Tako je, kako je. Ovo je ZSE.

Mislim da ne smiju prodavat ispod ponderirane cijene zadnja 3 mjeseca..a to je oko 50 eura..Bilbija+cerp+vlastite dionice..ukupno 21.4%..mislim da ce se transakcija obavit iduci tjedan..cca 50 eur+ premija.

To i ja mislim da će prodavati po 50 eura. Mislim da kupaca ima. Samo mogu štopati, osim ako ne ode sve u blok transakciji.

Moguće da su danas kupci bili pametni. Vidjeti ćemo.

Možda ovaj put budu i pametni pa pričekaju da vozarine skoče za 100%, onda će ići lako po puno iznad 50 EUR.

Možda to g.Bakić riješi. A nakon toga će biti vatreno jer više neće imati tko štopati cijenu.

Bit će vatreno svakako jer ce narodne obveznice napravit višak likvidnosti na burzi i vjerovatno skok svih cijena dionica..ponavlja se opet 2008 a😉

Višak likvidnosti 🤔 viška nema nikada… Obveznice će kupiti samo institucionalci i starčad koja ima nekoga u banci da mu to odradi, ostatak je lovu zakopao na kakvim otocima i neće u ovo ulagati kao što je i  butković ministar rekao da mu ne pada na pamet. Agrokor je pokopao burzu i ako tu nešto bude vratit će se likvidnost…

Budemo videli😉

Ulazio je po 53, tako da evo prilike po 50 će ovi rado se riješiti…

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Jel nije Bakic kupio svega 200-ak komada ATPL?

You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

Ja sam kupio 400 kom..dakle imam više od Bakica..po meni ili Uskokovic ili Bilbija ce kupit taj paket..samo ne znam kako ide procedura i koliko može trajati..znam samo da ne smiju prodavat ispod 50 eura😉

Ako je rezon da je superciklus pred nama, cijena dionice na pola NAV-a, vozarine samo sto nisu okrenule… jedino logicno bi bilo da firma sama otkupi svoje dionice. U tim slucaju im je ovo bolje ulaganje nego kupnja novih brodova. Dobiju dolar za 50 centi. Para imaju pa to ne bi trebao biti problem.

.

Ako se pak ne odluce na otkup… to ce puno govoriti o ocekivanjima same Uprave firmr vezano za buduce poslovanje.

@alt666

Odakle informacija da ne smiju prodavati ispod 50€?

New Report

Close