Ne čitam baš ovaj forum , al vidim da je kolega prija lisica ovde kupio dione ? Na drugom forumu je blatio dionu tamo oko 250 kuna . Hahaha , ljudi moji jeli to moguće
Ja sam prodao manji dio, ostalo ću ipak zadržati do 400 kn jer kad vidim da se skida preko 1250 komada (450.000 kuna!) odjednom s prodaje po 347 kn, očito da kupuju jači igrači koji imaju para još dići dionicu.
Dugo si ti ovdje (15 godina).
Situacija je relativno jednostavna.
Iz Top10 nitko ne kupuje!
A ima ih 5-6 iz sadašnje i bivše uprave i nije baš da nemaju love za 10-20k komada.
Iz Top10 trojica prodaju (CERP i fondovi)!
Sad već laganini jer čekaju/”bildaju” veću cijenu.
Na cijenu utječu sitniji kupci/prodavači (daytraderi).
FI i BDI ionako nemaju preveliki utjecaj na vrijednost dionice
Stvarno mi nisu jasni oni koji sada toliko prodaju, kada će u ponedjeljak dionica biti već na 400kn
Ne brinite tudje brige.
I ne brojite tudje novce.
Nisu vas ucili da to nije pristojno?
Jos je bolje zaraditi 50 keka ojrica u nekoliko dana.
jooooj, kako boli propuštena prilika! još vam nije kasno, dionica je još uvijek jeftina!
a ako vam nije zanimljiva…. zakaj mučite svoje pametne glavice i trošite dragocjeno vrijeme!!?? pretpostavljam da nije čisti altruizam!!
Stvarno mi nisu jasni oni koji sada toliko prodaju, kada će u ponedjeljak dionica biti već na 400kn
Ponedjeljak-srijeda, tu negdje.
Kako god, kraljica burze vratila se na tron u velikom stilu-danas promet od 4,36 mil.kuna i 12.684 dionica.
Zanimljivo je pratiti onako sa strane bez stresa.
gdje ćeš veći stres nego kad si gledao kao raste od 180 kn i svaki dan pisao kako ide pad!?!