EN DE

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@amadeo

To bi bilo super, taman da danas sve rasprodam na 330-350 kn 👍
e da,i tata bi sine 😉
ako slučajno cijena prijeđe  330 kn ja vam odmah prodam mojih 750 komada,meni dosta

Ovih 2 puta po 600 komada što je otišlo… vjerojatno si bio ti 🙂

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

Evo 1700 komada prodaji na 350 kn, navali narode, još malo pa nestalo.

Ovo će ionako u ponedjeljak vrijediti još više, pa rizika nema 🙂

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

Izašao sam malo rano, ali ipak zadovoljan. Malo mi čudno da se sada neki nakrcavaju većim količinama. Sretno im.

Ja sam prodao manji dio, ostalo ću ipak zadržati do 400 kn jer kad vidim da se skida preko 1250 komada (450.000 kuna!) odjednom s prodaje po 347 kn, očito da kupuju jači igrači koji imaju para još dići dionicu.

Ignore: KressoM, delux

amadeo, 07.05.2021. u 10:43

avax10, 07.05.2021. u 07:40

BudFox3, 06.05.2021. u 15:54

Sutra ujutro ide to na 350 imam osjećaj za feeling

To bi bilo super, taman da danas sve rasprodam na 330-350 kn 👍

e da,i tata bi sine 😉

ako slučajno cijena prijeđe  330 kn ja vam odmah prodam mojih 750 komada,meni dosta

Hvala na prodaji kolega…čujemo se sljedeći petak…

igra dok veliki izlaze punom parom

3 milijuna kuna prometa, butalno! jasno je da ovo ulaze veliki igrači i baš me zanima dokle će s ovakvim prometima dionica narasti? na 400 kn? 500?

budapest !

BudFox3, 07.05.2021. u 11:19

Kolega Tin, tako si najavljivao i da će Saponija na 700 i TPNG na 70, pa postajem pomalo oprezan na takve najave…

I dalje vjerujem da će SAPN na 700 kn možda i više…puno ljudi je izlazilo i ulazilo u ATPL…odlična i podcjenjena dionica….TPNG na žalost u rukama manipulatora koji ne ispunjavaju najavljeni otkup dionica na moju žalost naučio sam to na skuplji način…zato i upozoravam ostale da budu pažljivi s TPNG.

lojtra, 07.05.2021. u 11:16

Čisti primjer kako se gubi na burzi. Gledaju 2 tjedna kako dionica naraste 100 posto i onda udri po asku. Kad je prošla 200, papa. Pa ima i drugih dionica. Nisam zaradio ali nisam ni izgubio. Vrijeme je za pozicioniranje u drugim dionicama. Ovo tu je Ruski rulet ali sigurno ne kupuju oni koji su na burzi 10 ili više godina.

Kupuju, kupuju, ne govori u tuđe ime.

Kako pored svih dobrih prognoza, predviđanja, kretanju gospodarstva u svijetu, potrebi za rudama i prijevozom istih postoje likovi koji i dalje pišu katastrofa stvari, pišu loše o ATPL, uvjeravaju da  kupnja nije pametna.

Prozirni ste i nebitni.

Praćka je bila nategnuta i opalila

Vidjet ćemo kome će prodavati.🤔😂

BDI 3183

lojtra, 07.05.2021. u 13:22

Vidjet ćemo kome će prodavati.🤔😂

vjerojatno takvima kao ti koji će na 400-500 kn odjednom “progledati” i postati najveći navijači ATPL 😋

New Report

Close