Kako bilo da bilo, nesto mi govori da u pon idemo up.
Tih 5.000 komada je najvjerojatnije samo prebaceno s njegovog skrb. racuna na kojem je bilo ostalo oko 7.500 nakon zadnjeg prebacivanja prije mjesec-dva. Obavijest o tome je bila u ožujku 2021.
To je vase misljenje, tad je bila obavijest da mu je prestao zalog na 14 500 tisuca dionica, sve su to mali znaci velike price koja se kotrlja. Uglavnom ovih dana ocekujem da nastavi kupnju, Bilbija je poceo kao i mi i zna sve sto dionicari vole, dividende, kupnje ljudi iz firme……itd
Da da i Ingru ste anticipirali na 40 kn, dlkv isto a gdje su sad? Atpl ste digli ko da je unaprijed sigurno da će 5 g biti visoke vozarine. A možda će to biti samo 5 mjeseci ili manje. Početnici će imati bolne gubitke a vi će te nestati sa foruma.
Kao što ih nema na forumu na Ingri.
Tih 5.000 komada je najvjerojatnije samo prebaceno s njegovog skrb. racuna na kojem je bilo ostalo oko 7.500 nakon zadnjeg prebacivanja prije mjesec-dva. Obavijest o tome je bila u ožujku 2021.
To je vase misljenje, tad je bila obavijest da mu je prestao zalog na 14 500 tisuca dionica, sve su to mali znaci velike price koja se kotrlja. Uglavnom ovih dana ocekujem da nastavi kupnju, Bilbija je poceo kao i mi i zna sve sto dionicari vole, dividende, kupnje ljudi iz firme……itd
Zašto bi uopće kupovao?
Da očekuje dugotrajne visoke vozarine mogao je kupovati ispod 200 kn prije mjesec dana.
Što je onda sad? Naknadna pamet.
Igor Bilbija, presidente, plus 5000 komada.
opaaa..to je fakat bomba od vijesti!
Po meni je ovo odlicna vijest. Covjek je tu, drzi oko na dionici i prati poboljsanje poslovanja daljnjim kupnjama.
Koliko firmi na zse imaju direktora koji je sazrio (ulagacki) cisto iz svojih dugogodisnjih ulaganja? To je vrlo vrlo bitno za ATPL i nas dionicare
Kad izadje q2 prelazimo na neke druge razine i neke mnogo vece promete. 5 do 10 mil kn dnevno ce biti regularno. Ne kaze se bez veze da je ovo kraljic ZSE, uvijek bila i bit ce.
Zašto bi uopće kupovao? Da očekuje dugotrajne visoke vozarine mogao je kupovati ispod 200 kn prije mjesec dana.
Što je onda sad? Naknadna pamet.
Jel pratite vi burzu i tako vece igrace uopce? Pa nije prvi put da Igor agresivnom kupnjom od preko miliona podize cijenu dionice, i tako ce vjerojatno i nastaviti. Pratite ;).
Mislim da je bilo ovo gore a ne kupnja.