Kolega @klackalica jeste uplatili u kladionicu?
Prestao prije 7 godina
Sutra 350 bez jebemti.
CEO kupio neku kolicinu. Znaci brinu se o cijeni dionice. To je dobra korporativna poruka.
Baš je kupio, stotinjak komada, kao tek da može dati tu obavijest.
A kad je pala na 300 i bid potpuno nestao onda više nije “vjerovao” u dionicu??
Smiješno da ne može smješnije!
Tko ne vidi da je atpl sada debelo precijenjena i prenapuhana, taj nije za burzu. Ovo kad pukne i krene pad, neće stati do 200 kn
Nemam namjeru kupiti ali zanima me zašto sad kod atpl dug nije bitan a kod igh kojeg također nemam, je bitan?
Čovjek se uči dok je živ.
Tko ne vidi da je atpl sada debelo precijenjena i prenapuhana, taj nije za burzu. Ovo kad pukne i krene pad, neće stati do 200 kn
Neman atpl , ali kad čujem ovakve bisere a svugdi ih ima
Atpleovci nemate pojma koliko vam zavidim , nadam se da će te i vi meni uskoro
Seebiz 5.5.2021.
Trenutačno nedostaje i brodova teretnjaka. “Gotovo da nema rezervnih brodova”, rekao je Rolf Habben Jansen, izvršni direktor logističke grupe Hapag-Lloyd za Der Spiegel. Mnogi brodovlasnici posljednjih godina malo su ulagali u svoju flotu. Kratkoročno neće biti ni više brodova – a niti više kontejnera
Nemam namjeru kupiti ali zanima me zašto sad kod atpl dug nije bitan a kod igh kojeg također nemam, je bitan?
Čovjek se uči dok je živ.
Atpl nije zavrsila u PSNu kao IGH.
Baš je zanimljivo da upravljači kupuju dionice, što je jedna njihova plaća, a nisu mogli skupiti zadnju plaću za pomorce, već su morali dignuti kredit u banci kako bi ju isplatili.
Sutra ujutro ide to na 350 imam osjećaj za feeling
To bi bilo super, taman da danas sve rasprodam na 330-350 kn 👍