Ma mislim da to ide dalje sutra gore, ovo je samo kratko hlađenje.
Kolega budfox a sto ako falite kao prije? Prosli tjedan ste bili puni sumnje u zarade, p/e….
Zar nije bolje danas prodati par stotina a uci kad je jeftinije? Uvijek se moze vratiti u dionicu….
Ova dionica se uvijek do sada pokazala iznimno žilavom sa hrpom sljedbenika koji
ju obožavaju, pa vjerujem da će to biti daljnji driver za rast cijene, bez obzira na sve.
Možda griješim, da ne bi bilo.
ide atpl ispod 300 kn danas,valjda neće sutra ispod 250?
Mi sljedbenici gledamo kompaniju a ne dionicu, razlika velika ali ne ocita na pogled, ali dobro.
Samo da ne pokleknete kao prije…..mozda je bolje malo skratiti??
U subotu je Man. City – Chelsea
Uložite nešto, nije bitno na koga.
Jednako je sigurno kao i kupiti/prodati ATPL ovaj čas.
ja sam od danas vani, a cash je u džepu!
ne želim s dionicama u portfelju dočekati hlađenje do kojeg mora doći nakon skoro +80% rasta u kratko vrijeme!
Kolega, jos na Optimi sam vam govorio da ne 2.80 prerano za iskrcaj. Opet radite istu gresku.
Sutra ujutro ide to na 350 imam osjećaj za feeling
Kina stopirala sve razgovore sa Australijom!
The Pareto analyst points out to TDN Direkt that the China message can be both positive and negative for dry cargo. Positive if China wants to obtain raw materials from places other than Australia – but negative if China tries to increase its own production.
Kolega @klackalica jeste uplatili u kladionicu?
Kina stopirala sve razgovore sa Australijom!
The Pareto analyst points out to TDN Direkt that the China message can be both positive and negative for dry cargo. Positive if China wants to obtain raw materials from places other than Australia – but negative if China tries to increase its own production.
A cega to? Rudace koje nema, iliti ima jedva 20% potreba?? Smijesno.