EN DE

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BudFox3, 06.05.2021. u 12:30

Evo već danas sam u lijepom plusu, a kupio jučer i prekjučer preko 1000 komada

to je samo zarada na papiru..a što kada neki od onih koji su kupovali tisuće i tisuće komada na 170 -200 kn zaključe da je ovaj val rasta gotov, iskipat će sve po bidu uz ogromnu zaradu, a onda ćeš u par minuta biti na 0, a u drugih par minuta možda i u minusu

@eto-mene

u sridu… samo ne znam izlaze li sada na 300 kn oni što su se nedavno krcali na 180 kn ili kolega budfox3 koji je jučer ulazio?? 😁

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Slažem se kolega da uvijek treba prodati na vrijeme i često sam predugo čekao, pa sam na kraju završio u minusu, ali dok je ovaj veliki nalog od preko 1300 komada na kupnji na 300 kn ne bojim se da će cijena pasti.

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

@budfox

na 300 kn su 3 naloga s ukupno 1360 dionica…a tko zna hoće li tamo i ostati kad se cijena još spusti??

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

ja sam od danas vani, a cash je u džepu!

ne želim s dionicama u portfelju dočekati hlađenje do kojeg mora doći nakon skoro +80% rasta u kratko vrijeme!

Sad je faza hvatanje padajućih noževa. Mnogi nikad više neće vidjeti svoje novce. Dionica se ne kupuje kad pada.

Kakva zarada dok ne prodaš? 🤔

zorangutan, 06.05.2021. u 13:35

@budfox

na 300 kn su 3 naloga s ukupno 1360 dionica…a tko zna hoće li tamo i ostati kad se cijena još spusti??

Hvala zorangutan za informaciju, znaš da iznimno cijenim tebe i tvoje mišljenje.

Ja kod svog brokera mogu vidjeti samo količinu, ali ne i broj naloga na određenoj cijeni, tako da samo vidim 1360 komada na 300 kn.

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

O kakvom padu vi pricate. Jucer je zakljucna cijena bila 298 kuna koliko ja znam. Kako je sada u minusu?

A vi mislite da je onaj koji je jutros kupio za pola milijuna kuna na 320 tu dosao gubiti novce? Naravno da se sada izuju iz cipela trejderi koji su trenutno u lijepom plusu. To je normalno i onda mozemo gore. Ovdje velikih prodavaca vise nema.

A BDI ce imati cijelo vrijeme oscilacije na visokim razinama. Veliki investitori to ne prate.

Vidjeti cemo po koliko ce sutra kupovati oni koji su danas prodali.

Lijepi pozdrav i mirno more.

Prodaj kolega budfox dok jos si u plusu a ne kao prije nekoliko mjeseci da kapituliras nakon 10 dana pada….

eto-mene, 06.05.2021. u 12:43

BudFox3, 06.05.2021. u 12:30

Evo već danas sam u lijepom plusu, a kupio jučer i prekjučer preko 1000 komada

to je samo zarada na papiru..a što kada neki od onih koji su kupovali tisuće i tisuće komada na 170 -200 kn zaključe da je ovaj val rasta gotov, iskipat će sve po bidu uz ogromnu zaradu, a onda ćeš u par minuta biti na 0, a u drugih par minuta možda i u minusu

100% 👍

lažnjak s 1000 komada na 300 kn je utekao, valjda da ga slučajno netko ne natrpa kod iskrcavanja po kupnji.a sutra je petak i mnogi neće htjeti ostati preko vikenda u dionici koja je odradila +80%

New Report

Close