Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego, ima li kolega lapad kakav info o opciji onog drugog broda iz Kine? Hoće li to ili što?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Lako je za bdi, bitno je da dionica ne pada,za sada se dobro drži, dris je pao oko 30 posto, a AP se dobro drži.

Lako je za bdi, bitno je da dionica ne pada,za sada se dobro drži, dris je pao oko 30 posto, a AP se dobro drži.

Čak bih se okladio da je to zato jer jer broj dioničara koji trguju s ovom dionicom na ZSE oko, pa recimo 15.[emo_smijeh][emo_namigusa] I oni su naravno na ovom forumu i znaju da će kad se BDI pokrene i dionica vrijediti više. I zato ne prodaju.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Čak bih se okladio da je to zato jer jer broj dioničara koji trguju s ovom dionicom na ZSE oko, pa recimo 15.[emo_smijeh][emo_namigusa] I oni su naravno na ovom forumu i znaju da će kad se BDI pokrene i dionica vrijediti više. I zato ne prodaju.
[/quote]
I kad se BDI pokrene već će imat precijenjenu dionicu.

pa ovi brodari nisu fer , pa zakaj se tolko zelene[emo_namigusa][emo_plazi]

pepe7

http://finance.yahoo.com/quotes/DSX,DRYS,EGLE,FREE,GNK,NM,OCNF,SEA,QMAR,BHO,TRMD,ESEA,TBSI,TOPT,PRGN,GDOCF.PK,DNORD.CO,TORM.CO,GOGL.OL,CECO.OL,BEL.OL,JIN.OL

[emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

josefbeuys

po tome je ap odlična stoji oko svoga vrha a drys oko minus 25 posto.

BDI tone i tone. Gdje je dno???[emo_bijesan]

na dnu 🙂

koje je ATPL prošla pred cca godinu, godinu i pol 😉

josefbeuys

po tome je ap odlična stoji oko svoga vrha a drys oko minus 25 posto.

pa ono što je za DRYS 3.30-5.00 to je za ATPL 380-400.

tako je to, neki su se čudili što ga ATPL ne prati u rastu, sad se drugi čude što ga ne prati u padu.

Ponovno se vraćam ovom brodaru i mislim naglas da je ovo stabilna firma bez utjecaja lokalne ili neke stranke na njeno poslovanje u smislu nekog sumnjivog isissavanja novca kao što je bilo u Tankerskoj a u svezi njihovih ugovora za gradnju dva tankera u Splitu gdje su ih navodno pretplatili 16 milijuna dolara. Da li je to istina što se tiče Atlantske Plovidbe, molim da mi netko potvrdi.
Imam namjeru kupiti barem 500 tinjak dionica jer imam strašne preporuke.

Mislim da je očito kako su ovde dionice došle u čvrste ruke… Samo treba ostat smiren do skorog F1

Ponovno se vraćam ovom brodaru i mislim naglas da je ovo stabilna firma bez utjecaja lokalne ili neke stranke na njeno poslovanje u smislu nekog sumnjivog isissavanja novca kao što je bilo u Tankerskoj a u svezi njihovih ugovora za gradnju dva tankera u Splitu gdje su ih navodno pretplatili 16 milijuna dolara. Da li je to istina što se tiče Atlantske Plovidbe, molim da mi netko potvrdi.
Imam namjeru kupiti barem 500 tinjak dionica jer imam strašne preporuke.

nemoj se previše misliti … sada je idealno vrijeme za kupovinu…firma je ok. politika uglavnom nema utjecaja jer većinu posla odrade vani, flota mlada , potencijal ogroman…sve ovisi o kretanjima vozarina ali kako se čini i to je na dobrom putu da se popravi…na ovim cijenama šanse za gubitak su mizerne u usporedbi sa mogućim rastom cijene dionice. Za one koji žele investirati na ZSE jedna od najboljih dionica.
Naravno nakon mojeg posta javit će se barem 2-3 osporavatelja ali to je tako ovdje. Ja ću samo dodati da imam dionice i ne mislim ih prodavati dok cijena ne bude na četiri znamenke, što vjerujem da će biti u roku 2 godine.

New Report

Close