Naime da sam na njegovom mjestu upravo sada bi napravio isto.
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $25426 (UP 3633)
BPI Average of the T/C routes $8836 (UP 678)
BSI Average of the T/C routes $10091 (UP 64)
BHSI Average of the T/C routes $7731 (UP 43)
član uprave prodao dionice
http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ATPL_stjecanje_otpustanje_2013__992013130841.pdf
On je tamo mali od kužine, prave gazde i face su over sixty[emo_smijeh]
Craig pa i ti si kupio stan s tom razlikom što si izgubio 40% a on je vjerojatno prodao svoje po 10x većoj cijeni nego je kupio. Opet velim da čim je čovjek u upravi AP da zna što radi. Nije lako sa ovom dionicom, podsjeća me na moju ženu, kad je doma volio bi da je vani a kad je vani fali mi nakon pet minuta. Socijalizam je definitivno bio zakon, nije bilo dionica, svi smo imali isto, nije bilo interneta, mobitela, samo stojka i fićek i poneka mečka, al što ćeš ma se trijeba s brjemenom akomodavat trijeba je bit vjertuozu, tko hoće renjat na svijetu.[emo_smijesak][emo_smijeh][emo_namigusa]
koliko vidim dionice su prodane izvan burze.,vrlo dobra vijest jer pokazuje kolika je potražnja za dionicama atpl.,da ja kupac danas na burzi htio kupiti toliku količinu prema sadašnjem asku i s obzirom na druge igrače platio bi 355 kn.,a pitanje je kolika je zapravo cijena koja je dogovorena izvan burze……
Atlantska u pravilu ugovara dugoročne vozarine, a ne vozi prema spotu. Zato vjerujem da član uprave može iz podataka koji nama nisu dostupni već sada dobro procijeniti rezultat za ovu godinu i donijeti odluku o prodaji. Kako sam već naveo, prosječna panamax vozarina je prema platou reportu za prethoni mjesec ove godine manja 1500 dolara dnevno u odnosu na prošlogodišnju. [emo_palacg]
Kako su se vremena promijenila! Ranije su ovakve obavijesti sadržavale samo šturu činjenicu o kupoprodaji, a gle danas napretka u "transparentnosti", navodi se čak i razlog prodaje! Što je sljedeće? Javna isprika dioničarima? [emo_plazi]
[/quote]
kako bi se reklo, psi laju a karavana prolazi,,
kad nisi uzeo po 200 i 300 još ti je jako jeftino, daleko je to od neke donekle fer cijene sa uračunatim svim gubitcima,,,
Atlantska u pravilu ugovara dugoročne vozarine, a ne vozi prema spotu. Zato vjerujem da član uprave može iz podataka koji nama nisu dostupni već sada dobro procijeniti rezultat za ovu godinu i donijeti odluku o prodaji.
Atlantska u pravilu ugovara dugoročne vozarine, a ne vozi prema spotu. Zato vjerujem da član uprave može iz podataka koji nama nisu dostupni već sada dobro procijeniti rezultat za ovu godinu i donijeti odluku o prodaji. Kako sam već naveo, prosječna panamax vozarina je prema platou reportu za prethoni mjesec ove godine manja 1500 dolara dnevno u odnosu na prošlogodišnju. [emo_palacg]
mislim da veliki cijelu ovo godinu kupuje odnosno prodaju 2014 i 2015 godinu.,ova godina je več “prošla” za za sve ozbiljne investitire s puno love.,valjda se danas kupuje-prodaje s obzirom na očekivanja “sutra” a ne ono što je bilo jučer.,isto tako, zašto bi atpl potpisivala mnogo dugoročnih ugovora na prelošim vozarinama.,valjda dugoročno voze samo ako imaju dobru vozarinu.,
Kraljica mora vraća se u velikom stilu. Izgleda da na ZSE nema pravog trgovanja bez brodara.
O čemu se zapravo radi:
Rast flote za rasute terete u razdoblju 8/2012-8/2013 iznosi 5.2% (prema platou) s trendom daljnjeg usporavanja. Prosječan godišnji rast trgovine rasutim teretima iznosi 6-8%, dok je prošlih godinu dana bio oko 5.5%.
Međutim, kao što se može vidjeti ovdje:
http://www.bloomberg.com/news/2013-09-08/china-trade-rebounds-in-further-sign-economy-stabilizing.html
trgovinski rast ubrzava.
“Overseas shipments rose 7.2 percent from a year earlier, the General Administration of Customs said in Beijing yesterday”.
To je ono što smo godinama čekali: da trgovina raste brže nego što raste svjetska flota. Uz povremene manje ili veće korekcije, mislim da je ovo održivo.
Zanimljivo da je u prošlih nekoliko mjeseci došlo do povećanja rejtinga mnogih svjetskih brodara: NM,DSX, DRYS, GNK, GOGLO… GNK, na primjer, je takoreći do jučer bio jednom nogom u bankrotu. U međuvremenu mu se cijena utrostručila.
točno Mannu.
a evo i update :