Otkup zlata pomaže Vašem kućnom budžetu

Autor: Promo , 27. rujan 2022. u 06:52

Mnogi ni ne shvaćaju da je rješenje njihovih financijskih problema bliže nego što misle.

Brojna poskupljenja svakim danom postaju sve veći teret mnogim građanima Hrvatske. Vremena su za financijski sve izazovnija jer nije lako s postojećim prihodima podmirivati sve veće troškove.

Prosječno, plaće i mirovine ostale su iste ili su se zanemarivo povećale, dok je inflacija već prešla 10%!.  Dodatno je ubrzava sve veći rast cijena energenata – nafte, struje i plina, što za sobom vuče i poskupljenja hrane, režija, prijevoza, usluga… Kako u izdatke za najosnovnije životne potrebe uklopiti onda još i otplatu kredita, troškove automobila, školske i vanškolske dječje potrebe? Oni koji si navedene stvari i mogu financijski pokriti, možda bi rado pobjegli s užarenog gradskog asfalta negdje na more ili u svježinu planine, ali im svakodnevni prihodi to ne omogućuju.

Mnogi ni ne shvaćaju da je rješenje njihovih financijskih problema bliže nego što misle. I da se nalazi u ladicama noćnih ormarića i komoda ili je skriveno na tavanima i podrumima. Na mjestima koja su možda i oni sami zaboravili. Radi se o zlatnom nakitu, zlatnicima i dukatima. Neke od tih vrijednih predmeta ljudi možda godinama ne koriste i o njima više ni ne razmišljaju. To mogu biti demodirani komadi svih vrsta zlatnog nakita, potrgani i razbijeni lančići, rasparene naušnice, staromodno prstenje…Mnogi su još u djetinjstvu dobili poneki zlatnik, ili su naslijedili zlatne predmete od roditelja, djedova i baka. Sada im ti predmeti mogu pomoći prebroditi novčane probleme.

Što sve otkupljuje otkup zlata?

To je moguće uz korištenje usluge otkupa zlata. Tu je djelatnost prva u Hrvatskoj na profesionalan i klijentima blizak način organizirala tvrtka Auro Domus. Ova etablirana tvrtka otkupljuje sve vrste takozvanog lomljenog ili starog zlata. Uz nakit i zlatnike to može biti i dentalno zlato odnosno zlatni zubi, zlatni satovi odnosno bilo koji predmeti od zlata. Kod procjene vrijednosti uzima se u obzir masa i čistoća zlatnog predmeta dok se drugi dijelovi ne otkupljuju.

U poslovnicama Auro Domusa možete prodati i sve vrste proizvoda od srebra, kao što su srebrni nakit, srebrni pribor, tacne, pepeljare, srebrnjaci i srebrne poluge.

Ukoliko niste sigurni je li vaš nakit zlatan, posjetite jednu od poslovnica Auro Domusa. Tu će ga stručni djelatnici profesionalnom metodom besplatno provjeriti i dati vam neobvezujuću ponudu. Sama procedura otkupa zlata je pouzdana, diskretna i brza. Otkup zlata, kao i isplata, vrše se na licu mjesta pa klijenti Auro Domusa iz poslovnice izlaze već za nekoliko minuta, s tisućama kuna u novčaniku.

Auro Domus – vaša adresa za otkup zlata

Ova tvrtka s dugom tradicijom, stručnim osobljem kao i brojnim zadovoljnim mušterijama, garantira besprijekornu uslugu. Tisuće klijenata prepoznali su otkup zlata u Auro Domusu kao rješenje svojih financijskih  problema te razborit način podebljanja kućnog budžeta. Korištenjem ove popularne usluge nekorišteno se zlato pretvara u novac koji nam je uvijek potreban.

Auro Domus-ove poslovnice za otkup zlata nalaze se na osamdesetak lokacija diljem Hrvatske. Vaše staro zlato možete zamijeniti za novac i iz udobnosti Vašeg doma uz uslugu otkupa zlata poštom. Kako za otkupom zlata vlada veliki interes građana, detaljnije se možete informirati na mrežnim stranicama tvrtke kao i pozivom na besplatni broj telefona 0800 73 72.

New Report

Close