Ovo su trenutačno otvoreni natječaji za EU fondove

Autor: Ariana Vela , 19. srpanj 2013. u 09:17
Ilustracija

Donosimo pregled najvažnijih natječaja iz EU fondova za područje Republike Hrvatske, regije i Europske unije koji su trenutačno otvoreni!

Donosimo pregled najvažnijih natječaja iz EU fondova za područje Republike Hrvatske, regije i Europske unije koji su trenutačno otvoreni!

Naziv natječaja: Mladi na djelu- Akcija 4.6- Partnerstva
Referentni broj: EACEA/06/2013
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Ovaj otvoreni poziv cilja na stvaranje partnerstva među regionalnim i lokalnim javnim tijelima te ostalim dionicima aktivnih u radu s mladima na europskoj razini kako bi se razvili dugoročni projekti koji implementiraju i kombiniraju mjere programa Mladi na djelu… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Priprema projekata i potpora ESF korisnicima
Referentni broj: EuropeAid/132480/D/SER/HR
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Opći cilj projekta je povećati kapacitete vezane uz učinkovito korištenje sredstava iz Europskog socijalnog fonda… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II
Referentni broj: EuropeAid/134643/M/ACT/HR
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Cilj ovog natječaja je pružanje potpore lokalnim dionicima u definiranju, kreiranju, olakšavanju i provedbi lokalnih politika zapošljavanja i upravljanja ljudskim potencijalima kroz partnerski pristup u Republici Hrvatskoj… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Studija o utjecaju energetske efikasnosti na zapošljavanje i socijalne uvjete
Referentni broj: ENER/C3/2012-438
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Energetska efikasnost je jedan od prioriteta Strategije 2020 za pametan, održiv i uključiv rast, a razvoj tržišta s energetski efikasnim rješenjima imati će značajan utjecaj na zaposlenost te socijalnu koheziju… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Studija: Europsko istraživačko područje (ERA) digitalnih servisa za e-infrastrukturu baziranu na IKT-u
Referentni broj: SMART 2013/N0026
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Cilj ove studije je potpora Europskoj komisiji u implementaciji Europskog istraživačkog područja u komunikaciji kako bi se e-infrastruktura uspostavila kao fleksibilan i živi sustav u kojem se potiče istraživanje, bilo u javnoj ili privatnoj sferi… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Poziv za iskazivanje interesa za prijavu projekata koji će se financirati u 2014.g. iz jednog od EU fondova za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Ministarstvo poljoprivrede raspisuje Poziv za iskazivanje interesa za prijavu projekata koji će se financirati u 2014.g. iz jednog od EU fondova za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Usluge potpore “web talentima” u Europi kroz poticanje održavanja Velikih otvorenih online tečajeva (VOOT) fokusiranih na internetske vještine
Referentni broj: SMART 2013/N006
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Europska komisija je predstavila “Akcijski plan za web poduzetništvo” koji za cilj ima stvaranje poticajnih uvjeta za poduzetnike koji žele stvoriti nova ili razvijati postojeća poduzeća koja se bave web developmentom… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Potpora regionalnim medijskim mrežama i promocija istraživačkog novinarstva
Referentni broj: EuropeAid/134613/C/ACT/Multi
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Opći cilj poziva: IPA korisnici na Zapadnom Balkanu i Turska jamče otvoren i pluralistički medijski pejzaž koji daje prostora kulturi kritičkog i neovisnog novinarstva te osigurava javnosti pravo na objektivne informacije… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: CIP – Eko-inovacije 2013
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Otvoren je natječaj iz prve komponente CIP programa pod nazivom Eko-inovacije 2013., s ciljem podupiranja prve tržišne replikacije i komercijalizacije eko-inovativnih proizvoda, usluga i procesa… Kliknite za više informacija!

Više informacija o trenutačno otvorenim natječajima i onima u najavi možete pronaći ovdje!

Komentirajte prvi

New Report

Close