FOTO: Pevex otvorio prodajni centar u Vinkovcima, zaposlenicima prosječna neto primanja veća od 5.700 kuna

Autor: Poslovni.hr/Hina , 03. rujan 2020. u 13:22
Foto: Pevex

Otvorenje centra u Vinkovcima održano je u kontroliranim uvjetima uz maksimalnu pažnju i oprez jer je zdravlje kupaca i djelatnika najveći prioritet.

Trgovački lanac Pevex otvorio je u četvrtak u Vinkovcima novoizgrađeni prodajni centar, a ukupna vrijednost investicije je 40 milijuna kuna, izvijestili su iz Pevexa.

Riječ je o 26. prodajnom centru Pevexa, koji se prostire na 5.000 četvornih metara neto prodajne površine i zapošljava 46 djelatnika.

U ponudi Pevexa je više od 50.000 artikala, odnosno kupcima će biti dostupna ponuda proizvoda iz sedam prodajnih programa – Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji.

“Iznimno smo zadovoljni otvorenjem našeg suvremeno opremljenog i uređenog 26. prodajnog centra u Vinkovcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju”, kazao je član Uprave za maloprodaju Jure Radoš.

Tvrtka Pevex je, kako je naveo, od početka korona pandemije uložila više od 2 milijuna kuna u sredstva i nove sustave zaštite kako bi osigurala najbolju moguću zaštitu našim kupcima i djelatnicima.

Sukladno tome, otvorenje centra u Vinkovcima održano je u kontroliranim uvjetima uz maksimalnu pažnju i oprez jer je zdravlje kupaca i djelatnika najveći prioritet, rekao je Radoš.

Iz Pevexa navode i kako će prosječna ukupna neto primanja zaposlenika u prodajnom centru Vinkovci iznositi više od 5.700 kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close