Ivan Čermak više nije na čelu Croduxa, na čelo tvrtke postavio novu predsjednicu Uprave

Autor: Poslovni.hr , 05. lipanj 2020. u 11:50
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Povezane tvrtke u 2018. su zapošljavale ukupno više od 1200 radnika, ostvarile zbrojeno gotovo šest milijardi kuna prihoda i iskazale 139 milijuna kuna dobiti.

Ivan Čermak, povukao se s prvim danom lipnja s pozicije predsjednika Uprave, koju je prepustio dosadašnjoj članici Uprave Dragi Antić.

Nova predsjednica Uprave dugogodišnja je najbliža suradnica Ivana Čermaka. Bila je članica Uprave Crodux plina  od 2012- do 2014., a u Upravi matične tvrtke je od 2013.

Sudjeluje i u upravljanju Distentusom i Crodux Inženjeringom, a nakon Čermakova preuzimanja Tankerkomerca postavljena je na čelo NO-a zadarske tvrtke.

U Upravi su ostali članovi Gordana Kronja i vlasnikov sin Hrvoje Čermak, uz četvero prokurista – Vladimira Kuzmića, Igora Crobrnju, te vlasnikovu suprugu Marijanu Čermak i Hrvojevu suprugu suprugu Andreu Cermak, piše Lider Media.

Povezane tvrtke u 2018. su zapošljavale ukupno više od 1200 radnika, ostvarile zbrojeno gotovo šest milijardi kuna prihoda i iskazale 139 milijuna kuna dobiti. S tim rezultatima Crodux je među deset najvećih sustava u Hrvatskoj, i najveći koji ne konsolidira svoje podatke o poslovanju, a umirovljeni general Ivan Čermak prema prihodima svojih tvrtki jedan je od najmoćnijih hrvatskih poduzetnika – odmah iza Branka Roglića i Pavla Vujnovca.

Komentirajte prvi

New Report

Close