Hrvatska Poliklinika Bagatin proglašena najboljom na svijetu

Autor: Majda Mikulandra , 12. prosinac 2019. u 14:49
FOTO: PD

Nezavisni stručni žiri jedne od najprestižnijih svjetskih organizacija za promoviranje medicinskog turizma, IMTJ – International Medical Travel Journal, sastavljen od profesionalaca iz cijeloga svijeta, proglasio je hrvatsku Polikliniku Bagatin najboljom na svijetu u estetskoj kirurgiji.

Ova je priča počela davno, kao privatna praksa jednog liječnika. Danas je ta privatna praksa prerasla u jednu od najbrže rastućih kompanija u industriji medicinskog turizma. Primjerice, u 2018. godini, Poliklinika Bagatin zabilježila je 54% više internacionalnih pacijenata koji u Hrvatsku dolaze iz 39 zemalja svijeta i 55% više prihoda u odnosu na 2017. Tako otprilike počinje i tekst obrazloženja titule najbolje poliklinike na svijetu u estetskoj kirurgiji koju je nezavisni stručni žiri IMTJ-a, jedne od najprestižnijih organizacija za promoviranje medicinskog turizma dodijelila hrvatskoj Poliklinici Bagatin.

IMTJ organizacija okuplja predstavnike uglednih svjetskih medicinskih ustanova iz čak 45 zemalja svijeta te 20 nepristranih sudaca. Slavi izvrsnost te postignuća pružatelja usluga diljem svijeta zbog čega se svake godine dodjeljuju nagrade najboljima kroz 19 kategorija. Poliklinika Bagatin ove je godine bila nominirana u dvije kategorije – za najbolju inicijativu za kvalitetu te za najbolju međunarodnu kliniku estetske kirurgije.

– Osjećam veliku sreću i zahvalnost.Strast, entuzijazam, inspiracija, trud i edukacija, glavni su stupovi na kojima temeljimo našu poslovnu priču. Zahvaljujem svojoj braći Dinku i Tomici,našem voditeljskom BagaTeamu, svim suradnicima, zaposlenicima, klijentima i podupirateljima. Ovo je velika pobjeda za sve nas u Poliklinici, ali i za cijelu Hrvatsku jer našu zemlju povećava na karti svijeta zdravstvenog turizma, za što se godinama putem zdravstvenih klastera uporno zalažemo, izjavio je nakon proglašenja ravnatelj Poliklinike Ognjen Bagatin.

Uz ovo novo veliko priznanje za odjel estetske kirurgije, njihova dermatološka klinika u 2018. godini proglašena je najboljom u Europi, u konkurenciji od 2.368 dermatoloških klinika.  Odjel stomatologije iste je godine dobio nagradu 'Dental Implants Friends' u najzahtjevnijoj kategoriji  potpune rekonstrukcije čeljusti, gdje su se našli u konkurenciji 290 svjetskih dental centara.

 

 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close