FOTO: Ovako izgleda novi hotel za zaposlenike kompanije Aminess u Novigradu

Autor: Marija Crnjak , 30. srpanj 2020. u 14:45

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada dovršila je gradnju prvog hotela za zaposlenike, koji se zove „New Town“.

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada dovršila je gradnju prvog hotela za zaposlenike, koji se zove „New Town“. Hotel od 2.500 četvornih metara nalazi se na deset minuta od prvog Aminessovog objekta, imat će recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikla. Sobe će većinom biti dvokrevetne s vlastitom kupaonicom te francuskim balkonom ili terasom, TV prijemnikom te sustavom grijanja i hlađenja. Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

Press Foto

„Uz brojne benefite i pogodnosti koje nudimo, pružanje vrhunske kvalitete smještaja je naš prioritet u kojem će se zaposlenici koji dolaze iz drugih krajeva osjećati ugodno i pronaći svoj drugi dom za vrijeme trajanja turističke sezone. Kao dugogodišnji nositelji certifikata Poslodavac Partner, nastojimo pružati najbolje uvjete našim zaposlenicima, koji nam se svake godine u velikom broju vraćaju, a sad imaju i dodatni razlog za povratak u Istru“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa u Aminessu.

U kompaniji ističu da će i hotel za radnike primijenjivati standarde čišćenja kao i ostali objekti, kroz Aminess Clean&Safe Stay program, koji svim gostima i zaposlenicima garantira pojačanu sigurnost uz sve potrebne higijenske mjere.  U svibnju su otvoreni njihovi kampovi Aminess Maravea Camping Resort i Aminess Sirenu, nakon kojih su svoja vrata otvorili i hoteli Aminess Maestral u Novigradu i Aminess Grand Azur na poluotoku Pelješcu.

Komentirajte prvi

New Report

Close