U boljim restoranima iskusni kuhari mogu zaraditi od dvije i pol tisuće eura naviše. Kuharima početnicima plaće se kreću od tisuću dvjesto do tisuću i pol eura, piše N1.
“Svi imaju slobodan dan, uredno su plaćeni, imaju svoje radno vrijeme, znaju po tjednom rasporedu kad rade, kad su slobodni, imaju i godišnji naravno, tako da maksimalno smo se trudili privući naše ljude”, navodi Dean Pejović, šef kuhinje i suvlasnik jednog restorana u kojem su zaposleni radnici iz Hrvatske.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu